Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik félrelépnek házasságban, gyerek mellett! Miért teszitek? Mi hiányzik? Mennyi idő együttlét után történt meg először?
Figyelt kérdés
Mindig mással, vagy egy adott partnerrel? Nem féltek a lebukástól, és attól hogy válás esetén mondjuk a gyermeket ritkábban látjátok?
Amíg nem trágár, és a kérdésre válaszol addig csak hasznos válasz van.
2013. jún. 4. 12:03
1/41 anonim válasza:
A pina jó, a pina finom, a pina különleges.
2/41 A kérdező kommentje:
Debilek kíméljenek! :)
2013. jún. 4. 12:07
3/41 anonim válasza:
hiába debil az első, igazat ír :)
4/41 A kérdező kommentje:
Az biztos, csakhogy én tényleg kíváncsi lennék válaszokra, és tudtommal ez olyan oldal ahol emberek válaszolnak jóesetben a kérdésre. Ez úgy tűnik a rosszabb eset lesz.
2013. jún. 4. 12:10
5/41 anonim válasza:
házasságban élek, de nem léptem és nem is fogok félrelépni. bár néha nehéz, mind az együttélés, mind a problémák megoldása, a félrelépést nem tartom tisztességes megoldásnak. akkor inkább el kell válni, hiába van gyerek, hiába kell osztozni, stb.
6/41 A kérdező kommentje:
Akinek ez fontos 26 éves nő vagyok.
2013. jún. 4. 12:16
7/41 anonim válasza:
hát több oka lehet. pl nem kényezteti a nő orálisan, a férfi akar anált, a nő nem. ilyenek. a megcsalás többnyire szexuális kielégítetlenség miatt van, vagy csak szimplán ahogy az első írta, szeret kúrni
8/41 anonim válasza:
nem félnek a lebukástól, azt hiszik nem veszi észre a másik
sajnálom, de mindent észre lehet venni, pici dolgokból, ha másik tényleg ismeri
amúgy ha nem tudja milyen a kapcsolat közte és a gyereki között, ez van, nálunk csodálkozott 3 gyerek közül egyik sem kereste, na ez nagyon kiakasztotta,
amúgy ez nem ilyen egyszerű kedves kérdező, Te még messze vagy ettől, én hosszú időről beszélek, amúgy ha nincs gond, a férfiaknál 40 körül lesz magától N
9/41 anonim válasza:
Szerintem az lehet a gond, hogy a feleség egy sárkány és mikor hazamegy a csávó már rögtön kapja az arcába a sodrófát (vissza nem vághat, mert érkezne a felhördülés, hogy "NEMSZABADVISSZACSAPNIFÚJ" szóval viselheti el a felesége rinyáit, aki emelett direkt ronda lesz, mert szép akar lenni - "nagymutter" frizurát csináltat, egész nap a kozmetikusnál b*ssza a rezet, de már szép nem lesz csak erőltetett -, akkora lyuka lesz mint a bécsi kapu, a csávó még ha kezdetben nagynak is minősült a botjával már nem fog, a gyereke debil és egész nap visít, ha több is van akkor veszekednek, mert ki egye meg az utolsó szelet téliszalmit ami szőköévente egyszer van otthon, mert a csávó "csak" 110-et keres a feleség meg 70-et? Nyakukon a svájcifrank, a debil szomszédok, c betűök ha olyan helyen laknak... Naná, hogy vágyik a kiugrásra.
10/41 A kérdező kommentje:
A kérdés pusztán érdekel, ezért tettem fel. Bennem nincs gyanú a férjem felé. Nem gondolom hogy tenne ilyet, legalábbis nem mostanában, mert nagyon jól vagyunk együtt (aztán persze 100%-ra soha nem lehet biztosra tudni), csak pusztán érdekel hogy hol tudjuk elrontani mi nők. Ha én férfi lennék valószínűleg gyermek mellett nem mernék ilyet tenni, inkább a végsőkig megpróbálnám megbeszélni hogy lehetne jó mindkettőnknek, mert szeretném ha a gyerkőc velem nőne fel. Nyilván nem úgy értettem hogy ha megcsalás van akkor nem láthatja az apa a gyereket... de a hétvégi apaság, vagy bármilyen korrektül megbeszélt láthatási idő is kevesebb mintha együtt él a család.
2013. jún. 4. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!