Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lesz a vége annak, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz a vége annak, ha egy haverommal lefekszek? (Lent)

Figyelt kérdés
Az illető, az egyik legjobb haverom, és felvetette az ötletet, az a baj hogy nekem bejön, és nem tudom mit csináljak.Kérlek segísetek!17/L
2009. okt. 7. 16:22
1 2 3
 11/25 Manócska'90 ***** válasza:

Szia! Előző vagyok. Nálunk annyi volt még, hogy a srác évek óta totál belém volt zúgva, de így se volt semmi gáz. Akkor 18 évesek voltunk.

19/L

2009. okt. 7. 21:11
 12/25 Manócska'90 ***** válasza:

Megint én:D :P

Csak még annyi: a mi viszonyunkat olyan szinten nem befolylásolta, hogy utána még Ő szervezett nekem randit!

DE NE SZERESS BELE!!!!!!!!!!!

2009. okt. 7. 21:15
 13/25 anonim ***** válasza:
Ez olyan rossz! Volt hasonló érzésben részem, azt tanácsolom, ne menj bele. Összetöröd a szíved és ugorhat a barátság.
2009. okt. 8. 04:28
 14/25 anonim ***** válasza:

17:15-ös, ez nagyon mellément.

Pasi, úgyhogy olvasd el mégeccer, és úgy próbáld értelmezni...!

:)

2009. okt. 8. 15:23
 15/25 anonim ***** válasza:

télleg pasi lenne?

"...nekem bejön, és nem tudom mit csináljak.Kérlek segísetek!17/L" <<<<<< L betű mint LÁNY

2009. okt. 8. 17:25
 16/25 A kérdező kommentje:
lány vagyok..
2009. okt. 8. 19:47
 17/25 anonim ***** válasza:

Istenem, ne foglalkozz az ilyen "jajj, abortusz lesz! "meg "meg fogjátok utálni egymást" jajveszékeléssel. Ez ilyen embereknek fingjuk nincs semmiről.

Ami szerintem fontos: Előre tisztázzátok a dolgot, hogy ez most csak szex. Aztán ha szellemileg érettek vagytok hozzá, akkor meg is tudjátok érteni. Szerintem igen.

Ha ez meg megvan, és agyban is eldőlt, hogy erre vágytok, akkor hajrá!

2009. okt. 9. 08:42
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az olyan embereknek nincs fingjuk semmiről,akik,csak úgy hobbyból összefekszenek a haverjukkal,egyébként meg,nem hinném,hogy itt csak 16-17 évesek válaszolgattak,hanem érettebb,felnőttebb emberek is.Persze,nem muszály a tapasztaltabbakra hallgatni...
2009. okt. 9. 18:48
 19/25 anonim ***** válasza:
Kedves előző válaszoló. Kívánom, hogy mielőbb nőj fel olyan szellemileg érett szintre, hogy megértsd: A felnőtt emberek nemi életet élnek egymással.
2009. okt. 12. 13:47
 20/25 anonim ***** válasza:
Nyugi,nekem már nem kell felnőnöm,Neked viszont a 16-17 éves taknyos fejeddel még sokat kell tanulnod!Tudod,az Élet nem csak közösülésről szól,de majd rájössz Te is,mikor az állítólagos haverral nem bírtok egymás szemébe nézni.Az emberek általában vagy a párkapcsolatukban,vagy egyéjszakás kalandokban élik meg a szexualitásukat.Vagy a haverjukkal,ugyebár,aki innentől kezdve már nem lesz igazán a haverjuk...DE Ti tudjátok!
2009. okt. 13. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!