Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a vége annak, ha egy haverommal lefekszek? (Lent)
Akkor ugrott a barátságotok. Kb. ennyi...pláne, hogy neked "bejön" később lehet kapcsolatot is akarnál vele.
De ha lefeküdtök, többet nem tudtok majd úgy sem úgy nézni egy másra mint egy haverra.
Rossz esetben semmi,szexeltek egy jót.
Jó esetben egy jó kiadós szerelem lesz belőle.
hát 2 áll a vásár...
vagy önkre vágja a baráti kapcolatot és tényleg soha többet nem lesztek úgy haverok mint eddig...
vagy csak jó hatást gyakorol a barátságotokra, és előfordulhat h tényleg össze jötök és párkapcsolat lesz belőle.
az én esetemben csak jobb lett a barátságunk, én ezért nem bántam meg, de volt ismerősöm akik nagyon elidegenedtek egymástól ezek után.
de szerintem 90% hogy csak javít rajta
Ha öregapámnak áramszedője lenne, most átmehetne a lezárt Margit-hídon. :)
Ne habozz, próbáld ki! Utána ráérsz eldönteni, hogyan tovább.
Én már bújtam ágyba részvétből, sajnálatból, barátságból is.
Nem kell túldimenzionálni az ilyet, az érzelmek, a szerelem az teljesen más műfaj...
hát ha nem vigyázol gyerek, vagy abortusz, mind a kettö jó buli
az elöttem szólóhoz: te csaj vagy? mert ha igen, velem is ledölhetnél sajnálatból, olyan rossz kedvem van mostanában...
Szia! Nem tudom, miket írtak előttem, nem olvastam most el.
Én a szüzességemet vesztettem el egy barátommal. Semmi gáz nem volt utána. Ugyanúgy beszéltünk a suliban (volt osztálytársam), msn-en, stb. Ugyanazok voltak a témáink, mint előtte, köztünk semmi nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!