Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lesz a vége annak, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz a vége annak, ha egy haverommal lefekszek? (Lent)

Figyelt kérdés
Az illető, az egyik legjobb haverom, és felvetette az ötletet, az a baj hogy nekem bejön, és nem tudom mit csináljak.Kérlek segísetek!17/L
2009. okt. 7. 16:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Akkor ugrott a barátságotok. Kb. ennyi...pláne, hogy neked "bejön" később lehet kapcsolatot is akarnál vele.

De ha lefeküdtök, többet nem tudtok majd úgy sem úgy nézni egy másra mint egy haverra.

2009. okt. 7. 16:27
 2/25 anonim ***** válasza:
0%

Rossz esetben semmi,szexeltek egy jót.

Jó esetben egy jó kiadós szerelem lesz belőle.

2009. okt. 7. 16:28
 3/25 anonim ***** válasza:
rohadtul nem igy van. jó esetben semmi, rossz esetben vége a 'barátságnak'
2009. okt. 7. 16:39
 4/25 anonim ***** válasza:

hát 2 áll a vásár...

vagy önkre vágja a baráti kapcolatot és tényleg soha többet nem lesztek úgy haverok mint eddig...

vagy csak jó hatást gyakorol a barátságotokra, és előfordulhat h tényleg össze jötök és párkapcsolat lesz belőle.

az én esetemben csak jobb lett a barátságunk, én ezért nem bántam meg, de volt ismerősöm akik nagyon elidegenedtek egymástól ezek után.

de szerintem 90% hogy csak javít rajta

2009. okt. 7. 16:40
 5/25 anonim ***** válasza:
81%
Szia!Szerintem az nagyon rossz érzés lesz Neked,ha lefekszel vele,és esetleg utána balul ütnek ki a dolgok,mondjuk Te beleszeretsz,ő meg majd leráz esetleg.Szóval,alaposan gondold át,hogy megéri-e,vagy inkább vársz arra személyre,akivel majd boldog párkapcsolatban élve,szerelemből fog megtörténni a dolog.Nagyon nem mindegy,ezért kell alaposan,ezerszer átgondolni,mérlegelni,hiszen Te sem akarsz fájdalmat okozni magadnak,gondolom.Ha valamit teszel,azt úgy tedd,hogy Neked is jó legyen hosszú távon.
2009. okt. 7. 16:53
 6/25 anonim ***** válasza:
0%

Ha öregapámnak áramszedője lenne, most átmehetne a lezárt Margit-hídon. :)

Ne habozz, próbáld ki! Utána ráérsz eldönteni, hogyan tovább.

Én már bújtam ágyba részvétből, sajnálatból, barátságból is.

Nem kell túldimenzionálni az ilyet, az érzelmek, a szerelem az teljesen más műfaj...

2009. okt. 7. 17:07
 7/25 anonim ***** válasza:
59%

hát ha nem vigyázol gyerek, vagy abortusz, mind a kettö jó buli

az elöttem szólóhoz: te csaj vagy? mert ha igen, velem is ledölhetnél sajnálatból, olyan rossz kedvem van mostanában...

2009. okt. 7. 17:15
 8/25 anonim válasza:
Sajnos én is beleestem ebbe a hibába h egy jó haverommal lefeküdtem, 2-3 hétig jó volt, smseket irkált, azthittem komolyabb lesz. Hirtelen megváltozott..Azóta alig beszélünk... Jol gondold meg, h mi a fontosabb, egy szex vagy egy barátság. Szerintem mást is tudsz keresni 'egy éjszakára'.
2009. okt. 7. 18:11
 9/25 anonim ***** válasza:
Én is lefeküdtem az egyik legjobb haverommal, és ugyanolyan jó a viszonyunk. Elhülyülünk együtt, és amikor nem kettesben vagyunk olyan, mintha meg se történt volna. Ha ketten maradunk akkor szóba jön a dolog, és meg is ismételtük párszor. Igaz nekem nem jött be.
2009. okt. 7. 20:32
 10/25 Manócska'90 ***** válasza:

Szia! Nem tudom, miket írtak előttem, nem olvastam most el.

Én a szüzességemet vesztettem el egy barátommal. Semmi gáz nem volt utána. Ugyanúgy beszéltünk a suliban (volt osztálytársam), msn-en, stb. Ugyanazok voltak a témáink, mint előtte, köztünk semmi nem változott.

2009. okt. 7. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!