Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? ő is érezhet többet? Mennyi kell ahhoz, h belássa most nem fog csalódni?
Én úgyan ebben a cipőben járok csak én 3 éve csinálom úgyan ezt a sráccal. nekem úgyan még nem mondta, hogy szeret, de azt mondta, hogy fontos vagyok neki és a barátjának tart
szerintem üljetek le és beszéljétek meg a dolgot,
ha szeret akkor megfog változni a kapcsolat
Genetikailag kódolva, hogy minden nőt meg kell kapnunk. Örökíteni a DNS-t, lehetőleg a legnagyobb számban, a legmegfelelőbb alanyokkal (kit tudja hordani, legyen teje, stb.).
Semmi más nem számít, csak ez. Ha ő a nagy Ő, szülj neki gyereket, ha nem, hagyd.
Én biztos vagyok benne, hogy többet érez Ő is irántad, csak mivel sokat csalódott fél, egy újabb csalódástól...
Azonban hiába, hogy kicsit ittasan, de ki mondta, hogy szeret, és van egy olyan mondás, hogy "részeg ember a legőszintébb", szerintem ebben lehet valami...
Próbálj meg neki bizonyítani, törődj vele, szeresd Őt nagyon, és rá fog jönni Ő is, hogy Te nem olyan vagy, mint a többiek, hogy fájdalmat okozol neki...
Én is így vagyok, ahogy a "palid"....
Nálam nincs esélye a csajnak,neked se lenne, mert engem is úgy átba*sztak, h soha többet! győzködhetne, h bla bla.... akkor se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!