Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? ő is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? ő is érezhet többet? Mennyi kell ahhoz, h belássa most nem fog csalódni?

Figyelt kérdés
van egy srác 2 éve ismerjük egymást. ismerkedés után 3 hónappal megtörtént az első szex azóta is tart az egésznek úgy áltunk neki, hogy nem komoly csupán szex azóta én beleszerettem. szerintem egy csupán szex kapcsolat nem húzódik majd két évig érzelem nélkül illetve vannak jelek szavak erre utalóan volt már ,h megjegyezte mennyire hiányzott az illatom ,én. egyszer kicsúszott a száján kicsit ittasan ,h "szeretlek" ,de semmiért nem mondaná ki vagy én nem is tudom..heti szinten találkozunk és nagyon jó minden. mondta ,h előttem sokat csalódott azért nem akar komolyat..
2009. okt. 6. 00:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Én úgyan ebben a cipőben járok csak én 3 éve csinálom úgyan ezt a sráccal. nekem úgyan még nem mondta, hogy szeret, de azt mondta, hogy fontos vagyok neki és a barátjának tart

szerintem üljetek le és beszéljétek meg a dolgot,

ha szeret akkor megfog változni a kapcsolat

2009. okt. 6. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Genetikailag kódolva, hogy minden nőt meg kell kapnunk. Örökíteni a DNS-t, lehetőleg a legnagyobb számban, a legmegfelelőbb alanyokkal (kit tudja hordani, legyen teje, stb.).

Semmi más nem számít, csak ez. Ha ő a nagy Ő, szülj neki gyereket, ha nem, hagyd.

2009. okt. 7. 12:50
 3/4 anonim válasza:

Én biztos vagyok benne, hogy többet érez Ő is irántad, csak mivel sokat csalódott fél, egy újabb csalódástól...

Azonban hiába, hogy kicsit ittasan, de ki mondta, hogy szeret, és van egy olyan mondás, hogy "részeg ember a legőszintébb", szerintem ebben lehet valami...

Próbálj meg neki bizonyítani, törődj vele, szeresd Őt nagyon, és rá fog jönni Ő is, hogy Te nem olyan vagy, mint a többiek, hogy fájdalmat okozol neki...

2009. okt. 7. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, ahogy a "palid"....

Nálam nincs esélye a csajnak,neked se lenne, mert engem is úgy átba*sztak, h soha többet! győzködhetne, h bla bla.... akkor se

2009. okt. 7. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!