Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ket csinálnátok meg ha egynapra, (ha fiú vagy) lány lehetsz/ (ha lány vagy) fiú lehetsz?
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 23:48
11/22 anonim válasza:
de bénák vagytok...én egyből húznék elfele vmi jó öreg milliárdoshoz, mivel csávó voltam így tudnám hol neki a jó és szépen elvinné egy kis szívroham a végén...utána vissza alakulnék csávóvá és megdönteném Castro bátyánk 35ezer nős rekordját az Ibizai villámba :D:D nah jó..meg én is azért a leszbizést is kipróbálnám :D 3 csajjal ;D de maszti?? :D 1 napod van más neműként és maszti...istenem.. :D
12/22 anonim válasza:
leszopnám az összes jó testű srácot az osztályomból 17F
13/22 anonim válasza:
ha én pasi lennék az összes jóképű pasit megdugn@m és leszopatnám magamat:-)))) Kipróbálnám a 3 pasis-szexet:-))
14/22 anonim válasza:
Ha pasi lehetnék..elösször is masztiznék utána elmennék megdugni egy csajt...állva pisilnék :)
a terpeszállós lóbálást én is kipróbálnám xDD
15/22 anonim válasza:
Ha fiú lennék:
Jól megfogdosnám a farkam, kipróbálnám hogy pasiként milyen érzés szexelni, aztán azt, hogy milyen állva pisilni.
16/22 anonim válasza:
Pasi lehetnék, akkor tuti masztiznék először. Aztán elmennék csajozni valami buliba, és elmondanám neki, hogy csak egy napra lehetek pasi ugyhogy dugjunk:D Egész jó kis csajozós szöveg :D:D
17/22 anonim válasza:
valszeg sikítoznék, hogy kérem vissza a hüvelyem én nem akarok ilyet, ezzel nem lehet sorozatba élvezni :P
18/22 anonim válasza:
bazz ti megdugatnátok magatokat? meg csajok ha pasik lennétek megdugnátok egy nőt?:D:D Én maszti meg leborotválnám a fejemet kiv vok milyen ugy egy nő:D
19/22 anonim válasza:
Ha egy napra fiú lehetnék, akkor végig kúrnám a fél falut.
20/22 anonim válasza:
Hát én nem tudom... ha arra kelnék, hogy nő vagyok, k*rvatempósan elmennék orvoshoz, hogy nézze meg mi bajom van.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!