Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ket csinálnátok meg ha egynapra, (ha fiú vagy) lány lehetsz/ (ha lány vagy) fiú lehetsz?
Ha lányként ébrednék fel reggel akkor először is meglepődnék :) aztán önkielégítenék egy csomó ideig... (kiváncsi vagyok a lányoknak milyen az orgazmus...)
ülve pisilnék :)
aztán elmennék vásárolni... szexi rucikat, lakk magassarkú csizma, neccharisnya, miniszoknya, aztán felöltöltöznék jó k.rvásan, kisminkelném magam, és elhúznék vmi szórakozóhelyre. ott aztán élvezném h mindenki engem bámul, végül pedig rányomulnék vmi jó csajra, leitatnám, és leszbulnánk hajnalig..... :D
Ha pasi lehetnék egy napra, állva pisilnék, kiverném egy csomószór, megdugnék egy csomó szép lányt:D és ne röhögjetek, de terpeszben állva kipróbálnám mien lóbálni XD
jah és kipróbálnám milyen ha szopnak:D
"de terpeszben állva kipróbálnám mien lóbálni XD"
o.O én már 16 éve fiú vagyok, de még nem próbáltam! még jó h mondtad am tuti úgy halok meg h nem tom milyen :(
Azt hiszem h ha csaj lennék akkor én is először végigpettingelném magam h hűha micsoda változás a szőrös seggem után :D Aztán órákig masztiznék, dél fele kipróbálnám egyszerre 2 pasival, aztán ha a csajom bi akkor vele, ha nem akkor irány egy leszbi klub és ott a legtapasztaltabb punciturkász!
Egy orgazmus sorozat lenne a napom! Yeee!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!