Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni a csajomat az orálsex-re? Nem csak a sima szopásra gondolok, hanem szájbaélvezésre! Próbáltam már sokmindent, tejszínhab, csoki, stb, de nem vált be.
kiváncsi lennék hány éves vagy te és a barátnőd. az hogy éretlen ember vagy az tuti, a barátnőd meg nagyon naív. Szegény lányt csak sajnálni tudom hogy veled van, jobbat érdemel. én sem szopok, sőt még attól kiráz a hideg hogy a párom ondója a kezemen, számba, testemen van. Egyszerűen utálom az ízét az állagát. Hasonlít a dolog a kajára. ha pl nem szereted a gombát nem eszed meg. ha nem akarja ne erőltesd, mert ha rájön a dologra melletted és főleg miattad qurvának fogja érezni magát, holott te vagy a fő hibás. Belehalsz ha nem mehetsz el a szájába? kóstoltad már? barátom egy hónapja csak gyümölcsöt eszik és még így sem finom neki, tehát...jajj istenem de h.lye vagy. Mikor elkezdtek engem ilyenekre kényszeríteni egyből kiábrándultam a fiúból, és még nemhogy lelkileg tönkretettek, de a szexuális életemet is, mert így a barátnőd is rosszul fogja érezni magát és a későbbiekben még egy normális pasinak sem tud megnyílni. Tönkretetted a lány jövőjét, szegény járkálhat majd miattad pszichológushoz. a másik írtad hogy bezzeg te kinyalod. de miért is??? azért hogy könnyebben rávedd hogy hozzád nyúljon. ezzel kényszeríted: én megcsináltam neked úgyhogy most neked KELL megcsinálnod. Szerinted ez olyan jó, "kedves" kérdező. sakkban tartod a lányt. ha szerinted a lány ott lent nem jó illatú akkor neked sem kell kinyalni, de akkor ne zsarold és ne követelj tőle semmit, mert szemét vagy, de nagyon. de ezt csak így röviden.
18/L
ostoba vagy 1000 éve használják az orálszexet, csak műveletlen vagy az igazán jó feleség a legjobb ku... az ágyban a legjobb szakács a konyhában és a legjobb paraszt a a kertben. te sosem szerettél senkit életedben csak magadat szánalmas vagy
KG:
ostoba vagy 1000 éve használják az orálszexet, csak műveletlen vagy az igazán jó feleség a legjobb k... az ágyban a legjobb szakács a konyhában és a legjobb paraszta a kertben. te sosem szerettél senkit életedben csak magadat szánalmas vagy
KG:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!