Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni a csajomat az orálsex-re? Nem csak a sima szopásra gondolok, hanem szájbaélvezésre! Próbáltam már sokmindent, tejszínhab, csoki, stb, de nem vált be.

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 19:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%
az igen...amúgy neki mondtad már, hogy mit szeretnél?
2009. okt. 4. 20:46
 12/32 anonim ***** válasza:
76%
Kamu kérdés.
2009. okt. 4. 21:01
 13/32 anonim ***** válasza:
91%

F@szért tartasz barátnőt, ha csak kurv@ként tekintesz rá akiért fizetned kell havi szinten. Pö_cstalicska, ez nem előfizetéses rendszerben működik. Ismered azt a szót, hogy szerelem? Szakíts vele aztán keress egy fogatlan cigány luvnyát akinek a szájába élvehetsz.

20/L

2009. okt. 5. 13:20
 14/32 A kérdező kommentje:
például téged 20/L?
2009. okt. 5. 18:12
 15/32 anonim válasza:
97%

Nekem is volt egy barátom 6 évig, és ő is mindig szeretett volna beleélvezni a számba, de én mindig undorodtam tőle, a spermájától, sőt az orális szextől, mert nem volt jó ízű a nemiszerve, és a spermája. Aztán összejöttem a mostani párommal, kedveskedni akartam neki, hogy bevállalom, aztán azóta, oda élvez nekem ahova akar... Nagyon jó íze van.

Szóval lehet hogy veled van a baj?! Upsz! Nem kell bántani szegény barátnődet...Elég baj az hogy ilyen pasija van.

2009. okt. 5. 18:55
 16/32 A kérdező kommentje:

nem hiszem hogy velem van baj, még sose ízlelte a spermámat. simám meg az orál, a farkammal nincs baj, csak a magától az ondótól undorodik, csak nem tom miért.

bezzeg én kinyalom neki az érett sajt- és halszagú pin@ját, nem nyavalygok...

2009. okt. 5. 19:42
 17/32 anonim ***** válasza:
98%
Én a helyében (ha a spermától nem is, de) tőled már biztosan undorodnék, bocs.
2009. okt. 7. 13:04
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Élvezet olvasni az ilyen szerelemmel és romantikával teli sorokat!:)
2009. okt. 7. 14:50
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Ááá, ha a barátnőd vette már a szájába a hímtagod, akkor azért valamilyen szinten tisztában van vele, hogy milyen az íze. Vagy nem? Tudod, előváladék stb... általános iskola 6. osztály. Vagy hiányoztál a suliból pont akkor, amikor ezt vettétek?
2009. okt. 8. 16:52
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés meg ez a gyerek is szánalom... az én barátnőm se szeret szopni, de nem ezen alapul egy kapcsolat. Miután kinyaltam azt mondta, hogy ő leszop de ha belemerek élvezni a szájába akkor lesz nemulass, hát inkább megmondtam neki hogy hagyjuk az egészet, ha ennyire undorodik a dologtól nem sok értelme van. Nekem se esik jól ha látom rajta hogy mennyire rossz neki.
2009. okt. 8. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!