Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon jól esik a barátomnak?
Figyelt kérdés
Általában fehérneműbe vagyunk, rajta fekszem és a puncimat a péniszéhez dörzsölöm. Nekem ez nagyon jó érzés, én képes vagyok így eljutni a csúcsra is. Vajon neki is tényleg az, vagy csak az én kedvemért hagyja?2009. okt. 3. 00:12
1/8 anonim válasza:
Ha nem élvez el kicsit mazohista...:)
2/8 anonim válasza:
Ujuj. ezzel vigyázz...a brátom sokszor mondja, hogy bántja a bugyim. Sérti. Fáj neki. Nehogy a barátod ne merje mondani. Sztem inkább vedd le. Minek simogatod bugyiban? Simogasd anélkül :-)
3/8 anonim válasza:
szarazdugasnak hivjak...ha o nem megy el szerinted jo neki?
4/8 anonim válasza:
Neki ez kb olyan, mintha téged mindenhol megérintene, felizgatna, csak a puncidon nem
5/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk néha olyan 'fura' hangokat ad ki, mintha elmenne, meg lüktet neki, de mást így gatyán/ruhán keresztül nem érzékelek... szóval nem tudom pontosan, hogy elmegy-e olyankor. Kérdezzek rá?
2009. okt. 3. 10:05
6/8 anonim válasza:
Ha elmegy, az a ruhadarab bezony foltos lesz... Ha meg annyi minden van rajta, h ez nem látszana, akkor bezony nem fog elmenni... Az élvezet és a ruhamennyiség fordítottan arányos;)
7/8 anonim válasza:
A barátommal a kapcsolatunk elején csináltuk így párszor, és el is ment, úgyhogy ő élvezte, az más hogy néha fájt neki utána a dörzsi miatt :)
8/8 anonim válasza:
Hu zet mi is szoktuk csinálni a bnőmmel csak meztelenül!
Ő is és Én is nagyon szeretem mind a 2 elmegyünk olyankor nagyon jo csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!