Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Homoszexualitás betegség? Elfogadható? Ha nem akkor miért nem? Az emberek mekkora része homofób, milyen mértékben képes elfogadni a melegek létezését? Láttok rá megoldást, h egyenjogúak legyenek?
Több tanulványt elolvastam már,ahol levezetik a dolgokat,és jelenleg még nincs "gyógymód" rá. Épp itt a bökkenő,nem betegség(azt mondják.Azért még kutatják,hogy mi lehet az oka :)Nyilván megvan az evolúciós hátránya(akár előny is lehetne pl.Kínában..),meg undorító sokak számára,nem jó dicsekedni vele,természet ellenes...lehetne sorolni a negatívumokat.A homofóbok persze tudják a megoldást,egy tarkón lövésben,meg a bu.izásban..pusztuljon a férgese...Csak nem látom az esélyt rá,h általánosan ne kelljen félni attól,hogy akármelyik pillanatban ne bombázzák az ember méltóságát,csak azért mert meleg(akármilyen jó fej,vagy idióta).Itt még szó nincs esélyegyenlőségről. Szerintetek lehet így teljes életet élni?(ha igen akkor nem kell törődni a - befolyásokkal,el kell fogadni és ennyi??
Sok emberben él a vágy,hogy bizonyítson,hogy hasznos tagja legyen a társadalomnak,csak magának is akár..Itt veszik el az ember méltóságát,amikor le köcs.gözik, az embert,mert hát tehetsz bármit is,te az vagy aki..Miért kell kategorizálni az embereket?
Túl sok kérdés volt,de azért előre köszönöm a válaszokat!!
"te meg eletedben nem lattal gyereket, ugye? Mert a pubertas elott nem fog az szeretgetni az senkit, se fiut, se lanyt. Utana meg, bizzd csak az anyatermeszetre, ahogy szuletett olyan nemu tarsra fog rahajtani."
Akkor csak véletlen volt hogy 8 éves koromban halálosan szerelmes voltam az osztálytárnőmbe?Vagy az is véletlen hogy sok akkori korombeli 8-9 fiú osztálytársam szerelmes volt vmeik lányba,és a lányok is fordítva?
Sőt még korábban a gyerekek papás-mamást is játszottak.
Hagyjuk már ezt a baromságot hogy a gyerekre nincs befolyással a környezet.....Amit lát otthon azt fogja később leutánozni.
Csak a szélsőségesen liberálisok és az ultra homárok mondanak mást.(+1-2 zsidó "tudós")
Látod, pont az ilyen kis férgek miatt, nincs nyugtuk a homoszexuálisoknak mint te! Ez a kérdés nem más, mint feszültségkeltés, provokáció. Mit is kell elfogadni(elfogadnod)? Mi a téma? Nem hinném, hogy bár ki megszólt volna HA EZT A KÉRDÉST NEM TESZED FEL! Ha nem jó dicsekedni vele, akkor miért teszed? Nem bombáznák a méltóságod, ha nem hangoztatnád minden mondatodban, hogy meleg vagy.... Hetero vagyok, most én is írjak neked egy tanulmányt arról, hogy sajnos minket is kiközösítenek egyes emberek (társaságok, politikusok) köztük ti melegek is.
"Itt még szó nincs esélyegyenlőségről" -> Ebben igazad van barátom, egy b.uzi (származásától függetlenül) élete, 6 magyar heteroszexuális életével ér fel manapság. Nem az emberek kategorizálnak titeket, hanem ti "kategorizáltatjátok" saját magatokat, ezzel a "meleg vagyok fogadj el" hozzáállással.
01:20: Tudod, nem rá erőltetni kellene magatok a társadalomra, hanem tenni azért, hogy elfogadjanak titeket, először. Nem pedig a szaros TV2, RTL, SZDSZ; MSZP baromságait hallgatni, akik (valójában)magasból szarnak a fejetekre.
Másodszor: milyen esélyegyenlőségre gondolsz? Te elvárod, hogy mi toleránsak legyünk, de mi nem várhatjuk el ez tőled? Ha most arra gondolsz, hogy az utcán szabadon sétálj a pasiddal, és smárolgassatok, azt felejtsd el. Gondoltál már arra, hogy mit gondolhat(na) az arra sétálgató kisgyerek? Vagy gyerek-örökbefogadásra gondolsz? Gondolj csak a gyerekre, még a bal liberális (meleg védő-k) tanulmányok sem tudnak egyértelműen pozitív választ adni arra, hogy ez használ-e a gyereknek.... Arra gondolsz, hogy otthon nyugodtan seggbe dughasd a pasid? Szerintem azt most is megteheted, és elhiheted leszarják. Esetleg arra, hogy megszólnak? Nem kell villogni vele, és szerintem nincs probléma.... (nem azt mondom, hogy ne vállald fel, ha esetleg kiderül, de nem kell mindenkinek a tudtára adni és kész)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!