Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon érdekel hogy egy lány végigmenjen rajtam megtaposson kegyetlenül a lábait imádhassam. Csajok ha ilyet kérnének tőletek megtennétek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 17:14
11/23 anonim válasza:
Igen, mért is ne, nagyon szívesen....:D
12/23 A kérdező kommentje:
Tehát téged is érdekel az ilyesmi?És ezen belül a durvább formája is mehetne?Pl tűsarkúban has mellkas stb...
2009. okt. 3. 18:16
13/23 anonim válasza:
ezzel azért elég durva sérüléseket lehet okozni, még ha izgatna is nem kérnék ilyet senkitől, mert szegény csaj nem nagyon tudna elszámolni a lelkiismeretével ha kilyukasztaná a tüdőm...
14/23 anonim válasza:
én megtenném,szívesen:)
általában én irányítok,ezt a párom(pasim) meg is szokta:)
de néha nagyon vágyok arra,hogy átvegye az irányítást...a baj csak az,hogy túlzottan aggódik értem,hogy ha erősen "falnakdönt" akkor az nekem fájna:((
15/23 nicol90 válasza:
Én szívesen bevállalnám:)!Engem vonzanak az ilyen dolgok,sőt nagyon sok lányról tudom,hogy őket is vonza:)
16/23 anonim válasza:
Amit élveztek mind2en és mást sem bántotok meg vele azt csináljátok nyugodt szívvel :)
24F
17/23 A kérdező kommentje:
De végül is honnan tudod hogy sok lányt vonz?Szoktatok beszélni ilyesmikrőL?
2009. okt. 3. 19:12
18/23 anonim válasza:
18:09-es vok... Igen, talán magassarkúba is, bár ez már a pasitól függ.
19/23 anonim válasza:
Én simán megtenném, ha a bnőd lennék. ;) Bár én jobban szeretek alárendelt lenni, de néha az is jó, ha én vagyok a domina. A tűsarkús dolog... Már a képzeletemben is nagyon szexi, de nem merném megtenni, félnék, hogy fájdalmat okznék. Ahogy írta az egyik válaszoló, hogy kilyukasztaná a fiú tüdejét vele xD, én jót nevettem, de igaza van, hogy ez már azért veszélyesebbnek tűnik.
20/23 A kérdező kommentje:
18:09-esnek.
Ha van kedved levelezni a témáról (nekem van) nyugodtan írj az aradern82@freemail.hu címre.
2009. okt. 3. 21:16
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!