Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon érdekel hogy egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon érdekel hogy egy lány végigmenjen rajtam megtaposson kegyetlenül a lábait imádhassam. Csajok ha ilyet kérnének tőletek megtennétek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 17:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
én megtenném :)
2009. okt. 1. 17:16
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Még ostort is használnék XD Mert megérdemli! :P
2009. okt. 1. 17:18
 3/23 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak:Szereted amúgy az ilyen helyzeteket?Mikor a másik ki van szolgáltatva?
2009. okt. 1. 17:19
 4/23 anonim ***** válasza:
49%
Ezt betegesnek tartom, de nagyon! Tényleg el sem tudom képzelni, hogy ez valakinek miért jó. De vannak beteg emberek, de nagyon meglepődnék, ha bármelyik ismerősömről kiderülne, hogy ilyen hajlama van.
2009. okt. 1. 17:24
 5/23 anonim ***** válasza:
85%
igen kicsit izgatóak azok a szituk amikor én irányitok, meg ilyen szerepjátékok is, de azért nem szadizmus szintjén :) pl. ha ilyet kérnének mint a fenti, miért ne tenném, ha élvezi a másik, én meg figyelném a reakciókat :)
2009. okt. 1. 17:26
 6/23 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom hogy mondhatnám meg a lánynak hogy ne legyen baj,de akkor neked ezek szerint semmi különös nem lenne benne.
2009. okt. 1. 17:34
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát megtaposni biztosan nem de a bilincs és a többi finomság bejön. Habár még nem próbáltam őket de szimpatikusak :D
2009. okt. 1. 23:38
 8/23 A kérdező kommentje:
Örülök hogy vannak ilyen lányok is.És a taposásban vagy lábimádásban mi nem jön be?
2009. okt. 2. 08:26
 9/23 anonim ***** válasza:
85%

"A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:24"

Ez még nem beteg.Aki nekrofil, az beteg.Meg aki pedofil,az beteg.Ő még csak fetisiszta, aki nem beteg, csak szeret különböző dolgokat, de nincs szüksége ezekre a dolgokra ahhoz, hogy elélvezzen(elvileg). Vagy nem tudom, nem ismerem a kérdezőt. :D

2009. okt. 2. 09:43
 10/23 A kérdező kommentje:

:D

Igen fetis van bennem de van hogy totál nem vágyom rá,és nekem is az úgymond hagyományos dolgok jönnek be...De van amikor valami extrémre vágyom.

2009. okt. 2. 11:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!