Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon érdekel hogy egy lány végigmenjen rajtam megtaposson kegyetlenül a lábait imádhassam. Csajok ha ilyet kérnének tőletek megtennétek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 17:14
2/23 anonim válasza:
Még ostort is használnék XD Mert megérdemli! :P
3/23 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak:Szereted amúgy az ilyen helyzeteket?Mikor a másik ki van szolgáltatva?
2009. okt. 1. 17:19
4/23 anonim válasza:
Ezt betegesnek tartom, de nagyon! Tényleg el sem tudom képzelni, hogy ez valakinek miért jó. De vannak beteg emberek, de nagyon meglepődnék, ha bármelyik ismerősömről kiderülne, hogy ilyen hajlama van.
5/23 anonim válasza:
igen kicsit izgatóak azok a szituk amikor én irányitok, meg ilyen szerepjátékok is, de azért nem szadizmus szintjén :) pl. ha ilyet kérnének mint a fenti, miért ne tenném, ha élvezi a másik, én meg figyelném a reakciókat :)
6/23 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom hogy mondhatnám meg a lánynak hogy ne legyen baj,de akkor neked ezek szerint semmi különös nem lenne benne.
2009. okt. 1. 17:34
7/23 anonim válasza:
Hát megtaposni biztosan nem de a bilincs és a többi finomság bejön. Habár még nem próbáltam őket de szimpatikusak :D
8/23 A kérdező kommentje:
Örülök hogy vannak ilyen lányok is.És a taposásban vagy lábimádásban mi nem jön be?
2009. okt. 2. 08:26
9/23 anonim válasza:
"A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:24"
Ez még nem beteg.Aki nekrofil, az beteg.Meg aki pedofil,az beteg.Ő még csak fetisiszta, aki nem beteg, csak szeret különböző dolgokat, de nincs szüksége ezekre a dolgokra ahhoz, hogy elélvezzen(elvileg). Vagy nem tudom, nem ismerem a kérdezőt. :D
10/23 A kérdező kommentje:
:D
Igen fetis van bennem de van hogy totál nem vágyom rá,és nekem is az úgymond hagyományos dolgok jönnek be...De van amikor valami extrémre vágyom.
2009. okt. 2. 11:56
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!