Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Élhetek úgy szexuális életet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élhetek úgy szexuális életet, hogy felvagyok fázva?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 12:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én novemberben voltam így, nagyon fel voltam fázva, de annyira, h. nem mentem sehova, nehogy bepisiljek:( borzalmas volt,olyannyira, h. megsem jött abban a hónapban, csak rá két hétre, mikor elmúlt ez az egész, akkor meg azt hittük, h. terhes vagyok.kaptam AUGMENTINT nagyjából elmúlt! addig nem sexeltünk, bár őrülten kívántuk egymást!

szerintem te se szexeljetek addig, elégístd ki máshogy, nem vigasz, de jobb mint a semmi:P egy jótanács ezentól vigyázz magadra, pláne h. jön a rossz idő, mert újra kiújjulhat, és ezt már énis tapasztaltam, 3 éve egyfolytában kiújul, iknább no sex, utánna sokkal jobb lesz, nem hiányzik a gyulladt mindenednek, h. ott valami matasson:P nekem ezt mondta a doki:P

jobbulást, egy veled együtt érző csaj!!!

2009. szept. 29. 13:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan. Csak előtte, utána használjatok fertőtlenitős tusfürdőt, különösen a párod.
2009. szept. 29. 15:47
 13/13 A kérdező kommentje:
utolsó előtti nagyon szépen köszi aranyos tőőled és teljesen igazad van :)köszi mindenkinek a válaszokat:)
2009. szept. 29. 17:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!