Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Élhetek úgy szexuális életet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élhetek úgy szexuális életet, hogy felvagyok fázva?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 12:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mit jelent az hogy "fel vagyok fázva"? Ha valamilyen gyulladásod van, akkor nem tanácsos esetleg még valami fertőzést megkapni. Ha valami fertőzésed van, akkor meg tőled kapja el a partnered. Várjatok, míg rendbe jössz!
2009. szept. 29. 12:34
 2/13 anonim ***** válasza:

ha a felfázást arra érted,hogy állandoan rohangálsz wcre,és kb ennyi,akkor miért ne...

vesém miatt nekem ez állando probléma,egy doki se mondta még hogy akkor NO SEX...

2009. szept. 29. 12:46
 3/13 A kérdező kommentje:
hólyaghurutom van
2009. szept. 29. 12:47
 4/13 A kérdező kommentje:
hát néha egyfolytába járok wc-re néha meg elmúlnak tüneteim viszont abarátom meg már nagyon kívánom
2009. szept. 29. 12:48
 5/13 anonim ***** válasza:

Hogyne!

Lehet puszilkodni, és a cicidet simogatni.

Te is simogathatod a fiúdat, ha előtte jól kezet mostál.

A többihez előbb gyógyulj meg.

2009. szept. 29. 12:49
 6/13 anonim ***** válasza:
nem, ne éljél szexuális életet. kilehet bírni szex nélkül azt a pár napot, persze csakha elmentél orvoshoz, aki felírt gyógyszert, mert különben nemcsak pár napig leszel felfázva...
2009. szept. 29. 12:50
 7/13 anonim ***** válasza:

off: mostanság "mindenkinek" hólyaghurutja van?:D nekem is pl .. :D

hát nekem "mákom" van, mert hétközben nem találkozunk, és vasárnap jött ki rajtam igazán, akkor nem találkoztunk...kaptam antibiotikumot, a tüneteim már majdnem teljesen elmúltak, és hétvégére sztem jó is lesz...de ha lenne lehetőségünk most is együtt lenni, szerintem a szexhez nem sok kedvem lenne...azért még fájdogál a hasam... úgyh, szerintem várd meg, míg kigyógyulsz :) így könnyebben kaphatsz el akármit...

2009. szept. 29. 12:52
 8/13 A kérdező kommentje:
hát kaptam már 1 hete antibiotikumot (Zinnat)de semmi most kaptam egy másikat manural +egy beutalóval elküldtek ma kórházba ottmegközölték velem október 2.-ig szabadságon van a doktornő majd kérjek időpontot de igazatok van megfogadom a tanácsotokat várok vele pedig már elég bajba vagyunk egymással..:)
2009. szept. 29. 12:53
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
márcsak azért se, mert a pasidat is megbetegítheted
2009. szept. 29. 12:57
 10/13 anonim ***** válasza:
szád meg kezed még mindig van (meg esetlek fenék),hogy azért a pasidnak ne legyen hiánya...
2009. szept. 29. 12:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!