Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen miért olyan nehéz a páromat rávenni a szexre?
Mondtam Neki, hogy ne féltsen annyira mert a megfelelő pózban nem lehet semmi baja a kicsinek sem én nekem sem.
Persze nem a vad szexre gondolok.
Én így is kívánom a szexet és orvosilag sem vagyok eltiltva tőle. Már arra is gondoltam, hogy a kismama pocak zavarja, esetleg nem talál elég vonzónak emiatt?
Utolsó két válaszolónak.
Köszönöm a segítő szándékotokat.
Beszéltem párommal, nem a hasammal van problémája, azt mondta, hogy nem zavarja, mert tudja, hogy baba lakik ott és nem hájas has. Annyit mondott, hogy nagyon félti, nehogy baja legyen. Az orállal nincs baj, csakhogy én terhesen sokkal jobban kívánom az együttléteket és ezt Ő nem érti meg. Míg nem voltam terhes szinkronba tudtuk hozni a boldog perceket. Most meg majd megőrülök, és alig várom, hogy végre rá tudjam venni egy kis játékra. Pedig olyan jó lenne, mert tényleg még a védekezés miatt sem kell aggódni.
én, buta férfiként, akárki akármit mond, rettegnék, hogy mondjuk valahogy szex közben szétnyitom a méhszájat véletlenül és nem tud már összezáródni, a méh azt hiszi, hogy szülés, van a gyerek koraszülöttként kijön, nekem meg útban van közben a...
tudom, hogy ez eget verő ostobaság, de ha meg kellene fogalmazni, hogy mit érzek, akkor ez. tudat alatt ettől rettegek, bár tudatosan azt gondolom, hogy ennek semmilyen alapja sincs...
javaslat, esetleg magyarázd el neki, hogy te megőrülsz tőle hogy nincs szex, folyton ideges vagy, ÉS EZ ROSSZAT TESZ A BABA FEJLŐDÉSÉNEK.
BOLDOG KÖRNYEZETBEN KELL A BABÁNAK FEJLŐDNI.
Én ettől besz****nék és jól meg******. :)
Utolsó válaszolónak. Igen megszületett december végén, most már 6 hónapos fiúcska. Imádjuk. A család kedvence.
A házasélet nem tökéletes még igazán, de a kicsi mindkettőnk részéről elég sok energiát felőröl, én ennek tudom be, hogy ritkultak a játékaink. Viszont már nem is vagyok annyira kívánós, szóval el tudom viselni a mennyiséget. Egyébként igaz, hogy ritkán van, viszont a minőség az maximálisan tökéletes.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!