Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhesen miért olyan nehéz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesen miért olyan nehéz a páromat rávenni a szexre?

Figyelt kérdés

Mondtam Neki, hogy ne féltsen annyira mert a megfelelő pózban nem lehet semmi baja a kicsinek sem én nekem sem.

Persze nem a vad szexre gondolok.

Én így is kívánom a szexet és orvosilag sem vagyok eltiltva tőle. Már arra is gondoltam, hogy a kismama pocak zavarja, esetleg nem talál elég vonzónak emiatt?

2009. szept. 28. 08:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
sok férfi ilyenkor fél h baja lesz a babának. de van olyan is akit egyaltalan nem izgat a terhesen valo szex. sztem ülj le vele nyugodtan, és magyarázd el neki h mi a szitu. biztos meg fogja érteni.
2009. szept. 28. 09:21
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, az hiszem igazad van tényleg ez az első lépés.
2009. szept. 28. 09:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi a terhesség alatt 2x voltunk együtt(nem én nem szerettem volna egy hangyányival többször,mondjuk a végefelé már nem kívántam)Ő nem találta szexisnek a pocakomat.Nem volt vele baja,de mégsem.Az egyik ismerősömék meg folyton szexeltek,mert ott a férfi abszolút izgatónak találta és a párja is tök be volt gerjedve.

Nem vagyunk egyformák.Beszélgessetek róla.

2009. szept. 28. 10:09
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!

Egyszer már szóba került ez, hogy miért is nem akarja annyit, mint előtte.

Ráfogta, hogy félti a babát.

Oké én ezt megértem, de lehet úgy is együtt lenni, hogy a babának ne legyen semmi baja. Na mindenesetre futok még egy kört nála.

2009. szept. 28. 10:32
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát, én nem tudom, oké hogy lehet úgy is hogy a magzatnak nem lesz baja, de attól én még mindig nagyon félnék, nem is igen mernék semmibe se kezdeni. Próbálkozzatok orállal esetleg...
2009. szept. 28. 11:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Elégítsd ki őt szájjal egyszer úgy, hogy ne lássa a pocakod (mondjuk ő az ágyon fekszik, te meg a földön térdelsz, csak az arcodat látja), egyszer meg úgy, hogy lássa a pocakod.

Ha nem tetszik neki a hasad, akkor talán a második esetben nem lesz olyan jó neki.

Én azt hiszem jó eséllyel kívánni fogom a feleségem terhesen is. Már csak egy feleség kéne. :D

26F

2009. szept. 28. 12:33
 7/15 anonim ***** válasza:
A férfiak nagyon nagy részébe benne van, hogy jaj, nehogy gond legyen. Ezt neked kell feloldanod benne, türelemmel és nyíltan beszélj vele :) A kanál póz a legjobb, főleg, ha nagyobb a pocak.
2009. szept. 29. 03:49
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2009. szept. 29. 08:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát...én nem értek egyet mindegyik kommenttel. Hogyhogy ne lássa a hasát? Azt a Nőt, akit szeretek, és gyereket vár tőlem, imádom. Ilyenben még nincs ugyan tapasztalatom, de semmiképp nem tartanám visszataszítónak a gömbölyödő pociját. Én is félnék attól, hogy "meglököm" a babát, de szerencsére létezik orális szex is. A szerelmem puncinedvét mindig szeretem, és neki sem okoz problémát, ha a szába élvezek. A sperma többféle vitamint, és egy kismamának nagyon fontos fehérjét is tartalmaz, úgyhogy - mivel élvezi ő is - nincs ezzel semmi problémánk.
2009. szept. 30. 17:35
 10/15 anonim ***** válasza:

09-30 17:35: azért írtam, hogy ne lássa a hasát, hogy így tesztelje, vajon az nem tetszik-e neki.

Attól még, hogy te meg én vonzónak találjuk majd a feleségünk pocakját, nem biztos, hogy minden férfi így van vele. Sőt, a nők is úgy szokták gondolni, hogy nem kívánatosak így, ezért elzárkóznak a szextől, hiába biztosítja a párjuk, hogy pedig de.

Szóval igen, ott az orális szex, és ha kiderül, hogy a férfinek nem tetszik a pocak, akkor ezt akár el is fogadhatja a nő, és a fent felvázolt "rejtőzködős" módszerrel akár javíthat a szexuális életen. Az meg jó mindenkinek, nem? (Közben gondolkodom, hogy a nőt hogy lehet úgy szájjal izgatni, hogy ne látszódjon a pocakja... hmm, van egy ötletem :))

26F

2009. okt. 1. 12:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!