Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen miért olyan nehéz a páromat rávenni a szexre?
Mondtam Neki, hogy ne féltsen annyira mert a megfelelő pózban nem lehet semmi baja a kicsinek sem én nekem sem.
Persze nem a vad szexre gondolok.
Én így is kívánom a szexet és orvosilag sem vagyok eltiltva tőle. Már arra is gondoltam, hogy a kismama pocak zavarja, esetleg nem talál elég vonzónak emiatt?
Mi a terhesség alatt 2x voltunk együtt(nem én nem szerettem volna egy hangyányival többször,mondjuk a végefelé már nem kívántam)Ő nem találta szexisnek a pocakomat.Nem volt vele baja,de mégsem.Az egyik ismerősömék meg folyton szexeltek,mert ott a férfi abszolút izgatónak találta és a párja is tök be volt gerjedve.
Nem vagyunk egyformák.Beszélgessetek róla.
Köszi a válaszod!
Egyszer már szóba került ez, hogy miért is nem akarja annyit, mint előtte.
Ráfogta, hogy félti a babát.
Oké én ezt megértem, de lehet úgy is együtt lenni, hogy a babának ne legyen semmi baja. Na mindenesetre futok még egy kört nála.
Elégítsd ki őt szájjal egyszer úgy, hogy ne lássa a pocakod (mondjuk ő az ágyon fekszik, te meg a földön térdelsz, csak az arcodat látja), egyszer meg úgy, hogy lássa a pocakod.
Ha nem tetszik neki a hasad, akkor talán a második esetben nem lesz olyan jó neki.
Én azt hiszem jó eséllyel kívánni fogom a feleségem terhesen is. Már csak egy feleség kéne. :D
26F
09-30 17:35: azért írtam, hogy ne lássa a hasát, hogy így tesztelje, vajon az nem tetszik-e neki.
Attól még, hogy te meg én vonzónak találjuk majd a feleségünk pocakját, nem biztos, hogy minden férfi így van vele. Sőt, a nők is úgy szokták gondolni, hogy nem kívánatosak így, ezért elzárkóznak a szextől, hiába biztosítja a párjuk, hogy pedig de.
Szóval igen, ott az orális szex, és ha kiderül, hogy a férfinek nem tetszik a pocak, akkor ezt akár el is fogadhatja a nő, és a fent felvázolt "rejtőzködős" módszerrel akár javíthat a szexuális életen. Az meg jó mindenkinek, nem? (Közben gondolkodom, hogy a nőt hogy lehet úgy szájjal izgatni, hogy ne látszódjon a pocakja... hmm, van egy ötletem :))
26F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!