Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira rossz erzes mikor latom hogy a baratom mennyire akarja h orgazmusom legyen de megsem jon ossze. Miert nem megy soha? O mindig elmegy de nekem nem sikerul.
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 05:26
1/6 anonim válasza:
Szerintem azért nem megy,mert nem tudod magad elengedni.Próbáld meg beleélni magad jobban,csak kettőtökre koncentrálj.Az is sokat számít hogy a barátod mennyire ismeri a testedet,és hogy mennyire tud téged ellazítani.Legyél neki segítőtárs ebben.Én is voltam ilyen helyzetben,és most a jelenlegi páromnál sikerül mindig.
Ha a hüvelyi orgazmus nem sikerül csinálja neked kézzel,vagy pedig orálisan.De a lényeg,hogy engedd el magad.Sikerülni fog,majd meglátod!:)
20/L
2/6 anonim válasza:
Szia. Ugyanezzel küzdök én is. :) Amit írt az első válaszoló, jó. Esetleg ha nehezen oldódsz, akkor egyszer-egyszer próbálj egy jó pohár bort vagy pezsgőt inni együttlét előtt, hátha felszabadultabb leszel. Mindenképpen mondd a párodnak, hogy hogyan szeretnéd, hogy csinálja. Esetleg masztizz előtte, hogy lássa, hogyan csinálod magadnak. Én valószínűleg azért nem tudok elmenni, mert nagyon görcsösen akarom.... Tudom könnyű mindent mondani, megtenni meg nehéz. Ne add fel én sem adom!
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, de talán nem a megfelelő pozícióban megy beléd a párod. A legjobb pozíció ha hátulról hág meg és pl. fekve kanálpózban. Amúgy az életben elég nagyszájú és akaratos vagyok. Mikor a hátam mögé kerül és még egy kicsit erőszakosabbra is veszi az egészet a párom nekem az már fél siker. Nemrégiben volt az, hogy hátulról kezdett belém jönni mindig pisilés fog el és a végén vmi folyadék jött ki. <--Hüvelyi orgazmusom volt.
4/6 A kérdező kommentje:
koszi szepen mindannyiotoknak:)
2009. szept. 28. 15:32
5/6 anonim válasza:
Nem mindenkinek megy szex közben az orgazmus, nekem sem többek közt. Szóval emiatt ne keseregj. Próbáljátok meg orálisan vagy kézzel, az általában sikerül a lányoknak. A másik meg h lazulj el és élvezd. Ha görcsösen akarod tutira nem fog menni. Hajrá:)
6/6 anonim válasza:
Nalunk is ez van.en most megprobalok mindent amit elirtak..:D nkd meg sok szerencset:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!