Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen szinte majdnem minden nap szex?
Miért akkora cucc ez?Komolyan barbie-ztatok 13 évesen?
Anyám is 13 évesen vesztette el!És 18 évesen szült!(:
És nem véletlen gyerek lettem!Ha védekeznek, ha normális a srác és hasonlók akkor miért ne???o.O
17 éves szűz lány
Nekem csak azt mondják már meg a válaszolok h mér egyböl azzal jönnek h a pasit jelentse fel?
Láttam már olyat h a csajba beleszeretett a srác és utánna a csaj szinte vesztegette h feküdjön le vele vagy otthaggya, és az is 13 éves csaj volt.
Sött velem is volt már hogy egy fullos csaj, minden jo, jolnéz ki, meg kedves aranyos és egyszercsak hopp kiderül h 13. Szerintem nehogy feljelentsd énsem örülnék ha feljelentenének mer nemtudom h hányéves az akivel együtt vagyok(mert nem öszinte).
Amugy pedig azzal a lánnyal kellene elbeszélgetni hogy komolyan gondolja-e.
22:27-es.
Igen barbiztunk. Hát lehet h anyudék idejében úgy kb. 30 évvel ezelőtt ez természetes volt...de a mai világban már nem kéne h annyira az legyen. AZ a norma, ha egy kislánynak van normális gyerekkora, és nem viselkedik kiélt ribiként már most 13 évesen.
És akkor ez még csak egy pasi. Mi lesz 3 év múlva? ELmondom én...szakít a mostani "barátjával", belelendül ebbe a nagyvilági életbe, és 20 évesen rádöbben majd h ő a suli lotyója, senkinek sem kell...elpocsékolta az életét a pasikra, és lett belölle egy nagy senki.
Tudom h az ilyen csitriknek a pasikon jár az esze, nem a tanuláson. És míg anyud a 8 általános papírjával odaállított egy gyárba, felvették...de manapság 8 általánossal kitörölheted a fenekedet.
jah, most látom h 18 volt amikor szült...akkor javítok. Lehet h egy érettségivel állított oda a melóhelyére és felvették, de manapság már diplomával örülhetsz ha helyet kapsz.
Nem rosszból, de régen én úgy tudom h szigorúbban vették a szüzesség témát...na mindegy...anyudnak ezekszerint jól sikerült az élete, mert az ő korában létezett még az h a fiúk felelősséget vállanak a tetteikért. De ha ez a szerencsétlen most teherbeesne pl. szerinted fel bírná nevelni a szerelemgyerekét, amikor még magáról se tud gondoskodni?
Jézusom! Hova süllyedt ez a világ?
22.27es! attól még hogy a te anyukád 13évesen vesztette el, ez nem normális. Lehet akkoriban az volt, de most nem az.
Még 1 diplomával se lehet jól fizetendö munkahelyre kerülni.
A lánnyal kéne beszélni, mert télleg az lesz, amit az elöttem válaszólók mondtak.: A SULI LOtYÓJA.
Üdv. 23/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!