Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen szinte majdnem minden nap szex?
Figyelt kérdés
az unokahugom nemsokára lesz 14 éves és szinte minden nap él szexuális életet. Komolyan aggódom érte és nem csak egy esetleges baba miatt, csak túl fiatalnak tartom még rá. Mit gondoltok erről?2009. szept. 26. 21:21
2/25 anonim válasza:
Én 13 évesen csak álmodtam a pasikrol,max flört volt.Most rettegek mi lesz ha a 3 éves lány felnő.
3/25 anonim válasza:
király. nekem is így kellett volna, csak én később jöttem rá hogy mi a jó. :)
4/25 anonim válasza:
Ha annyira aggódsz érte, akkor jelentsd föl a pasit akivel csinálja... 13 éves kor alatti illetővel szexelni megrontásnak számít, amit a törvény büntet.
5/25 anonim válasza:
nálunk a gimi kur*ája volt ilyen kb.
de sosem védekezik azóta sem, mégsem lett terhes.
vagyis jó eséllyel meddő lett miatta.
6/25 anonim válasza:
Pf beszarás. 13 évesen már keféll? Nem lehet hogy csak fel akar vágni előtted? aszülei mért nem veszik észere?ha gondolod írj @
7/25 anonim válasza:
Szerintem is jelentsd fel a pasit! Ez durva, komolyan. Normális 13 éves lány még babázik.
8/25 anonim válasza:
én ennyi idősen még barbie-ztam.
Sajnos ijenekből lesznek csak a kiélt megcsúnyult ribik. Bocsika :(
9/25 anonim válasza:
Ja, már páran mondták, de ezt nem lehet elégszer ismételni, hogy aki lefekszik egy 14 év alattival, az BÜNTETENDŐ.
10/25 anonim válasza:
Szerintem, ez mindenképpen negatív dolog, 13 évesen, akármilyen érett, még ne szexeljenek. Próbáltál már beszélni vele a dologról? Biztosan igaz amit mond? Ha igen, szólhatnál a szüleinek, vagy akár a Te szüleidnek is, hogy beszéljék meg a dolgokat...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!