Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegből lehet hetero? Vagy legalább biszex?
Szia!
Én ugyanebben a szituban vagyok.
Én is úgy vagyok vele, mint te. Eltudnám képzelni magamat egy lány mellett, de a szex úgy érzem nem menne vele.Mert nem izgulok fel rá.
Viszont ha egy fiúról van szó, akkor minden rendben.
Szerintem ez nem fog változni, bár kitudja.
Volt már olyan , hogy valaki hetero kapcsolatban élt pár év múlva.
De a fiúk iránti vonzalom szerintem mindig megmarad
Nyílván a családi háttereddel lehet a gond, ahol belédverték hogy a homoszexualitás nem normális dolog.
Ez nem így van. Idővel rájösz hogy milyen hülyeség is volt azt kivánni hogy bár heteró lennél. És ha gyereket akarsz..kérem-szépen, ez a 21. század :)
Helo
Írj privátot..
msn címet is írd bele mindenképpen ha van..
(utálok ímélezni, az emesen a menő)
Hm... sokáig utáltam magam amiatt, aki vagyok. Megpróbáltam bármit, hogy úgymond normális legyek... de hidd el, csak rosszabb lesz a helyzet. Ha magadat nem fogadod el, hogy várhatod később bárki mástól, hogy elfogadjon? Amikor megbékélsz a ténnyel, szerinted jól fog esni, ha valaki megkérdezi, hogy "de ugye lehetsz még hetero? vagy legalább bi?" Felejtsd el. Felesleges problémagyártás.
Ezenfelül a melegek is élhetnek ugyanolyan teljes életet mint a heterók. Semmi sem megoldhatatlan. Az egyetlen megolhatatlan dolog, ha elhiteted magaddal, hogy ez rossz, és elkezded utálni magad. Ne tedd. Nincs értelme. Miért lenne jobb meghalnod? Te is ugyanolyan értékes ember vagy, még ha néha az ellenkezőjét látod is más embereken. De jusson eszedbe olyankor, hogy te sokkal jobb vagy náluk, mert képes vagy elfogadni a dolgokat, és továbblépni. Sok sikert :)
Ha 16 évesen rájössz arra, hogy te teljesen más vagy mint a többi srác a suliban, vagy a haverjaid között; vagy ha sokszor hallod, hogy "azok a köcsög b*zik...", akkor nem csodálkozom azon, ha azt hiszed, hogy melegnek lenni csak büntetés lehet.
De ez nem az.
kisvárosban nőttem fel, és annyi idősen én sem akartam meleg lenni. Próbáltam hetero szexfilmekkel, de nem jött össze. Elfogadtam, hogy meleg vagyok. Ma boldogan élek a barátommal és nagyon sok meleg haverom is van, akik szintén nem akarnak magukon változtatni.
Ehhez még egy kicsit érni kell, és talán ki kell szakadni a családból.
Arcról, képről soha nem fogod megállapítani valakiről, hogy meleg. Rólam nem azért tudják, mert rám néznek, hanem azért, mert ha utalnak rá, akkor nem tagadom le.
A családi háttér nem nagyon befolyásolja a szexualitást. Ebben nem hiszek. Én normális családból származom. A szüleim tudják és elfogadják. Tudom, hogy ez nekem is nagy szerencse.
Olyan banálisat nem mondok, hogy próbáld meg elfogadni magad, mert azt idővel úgyis elfogod. De öngyilkosságra ne gondolj, hidd el, hogy az senkinek nem oldja meg a problémáját.
Melegként lehet teljes életet élni, de elégedetlen és önmarcangoló emberként nem...
Sokan írtak ide hasznos tanácsokat, gondolkodj el ezekről. És ne felejtsd el, hogy nem vagy egyedül a problémáddal.
Ha kérdésed van, vagy segítségre szorulsz, akkor írj nyugodtan. Szívesen válaszolok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!