Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegből lehet hetero? Vagy legalább biszex?
Ha meleg vagy és nem izgatnak a nők, akkor azon nemigen tudsz változtatni. El kell fogadnod magad úgy, ahogy vagy. Egy kicsit más vagy, mint a többség, de ez nem jelenti azt, hogy kevesebb vagy rosszabb lennél.
Melegként is lehet teljes életed, családod is. Ne ess kétségbe, és főleg ne gondolkozz az öngyilkosságon! Ne hallgass arra, hogy mások mit mondanak, az életedet Neked kell élned.
16 éves vagy. A szexualitásod alakulóban van. Nem lehet még tudni. A homoszexualitásnak annyi oka lehet. Egyébként meg talán lehet rajta változtatni. Nem erővel. Ha valami trauma, akkor azt kell feldolgozni, és kihangsúlyoznám, hogy a trauma alatt nem feltétlenül a szexszel kapcsolatos traumát értem. Az is lehet, ha valami rosszul alakult egy szülővel. Bármi. Ha kiderül, hogy tényleg csak a férfiak tetszenek, akkor vagy elfogadod, vagy feldolgozod. Lehet regresszióval próbálkozni pszichológusnál, de más technika is, nézz utána, olyat kell keresni, amivel a tudatalattiból jöhet fel valami ezzel kapcsolatban. Bármilyen apró történés lecsapódhat rosszul...és lehet, csak ezen múlik.
Ha kérdésed van, írj privátban.
Üdv!
Lehet. A szexuális vágy nem olyan dolog, amit be lehet ebbe a 3 "dobozba" rakni! Én heteronak indultam, aztán rájöttem, nővel se olyan rossz :) aztán leszbikusnak hittem magam életemben többször is, aztán bi, aztán megint leszbi, most meg bi és ez már így marad. Elfogadtam, hoyg mindkét nem tagjai kiváltanak belőlem vonzalmat. Biszexnek lenni amúgy szerintem bonyolultabb, mint leszbikusnak.
De nyugodj meg, fiatal vagy, változhat még ez a dolog, lehet, hogy később beleszeretsz egy lányba, és vele konkrétan majd menni fog! Azért nem egymás nemi szervébe szeretünk bele, ott van mellette részben a lelke, személyisége is - ha érted, miről beszélke... tehát lehet erre esély! De ne utáld magad azért, mert a fiúk (is) izgatnak! Ne hallgass a homofóbokra! Fontos, hogy békében légy magaddal! Ha meleg vagy, nehezebb életed lesz, de akkor is lehetsz boldog! Mire felnőtt leszel, lehet, hogy könnyebb lesz már élni melegként is!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!