Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, megtegyem-e a szerelmemért vagy sem? Menstruáció, részletek lenn!
A barátom akivel már viszonylag hosszabb ideje együtt vagyok arra terelte a szót, hogy őt (19f) nagyon izgatná, ha menstruáció alatt szeretkeznénk és a végén a számba venném a véres péniszét. Nem tudom, hogy képes lennék e megtenni, nektek mi a véleményetek erről a dologról, bevállalnátok egy nagy szerelem közben, esetleg lehet tőle valami bajom?! Ő azt mondja, hogy ez kb "olyan mintha sebes lenne a kezem és lenyalogatnám róla a vért..."
17/L
Én naiv mindig azt gondolom, hogy nincs lentebb, erre folyamatosan bebizonyítják, hogy de igenis van még lentebb!
Kíváncsi lennék, mit szólna, ha Te meg "habcsókot" ajánlanál fel neki (a szádba élvez, majd a spermáját a szájába visszaköpnéd) - ő megtenné ezt szerelemből?
egészségileg nem lenne tőle semmi bajod, mert a menstruációs vér tényleg csak vér, közben meg természetesen lehet dugni is (akármit is híresztelnek egyesek), ésszel. én legalábbis évek óta csinálom, és tudom hogy ez tahóság, de nem is szívesen lennék sokáig együtt valakivel, aki havonta egy hetet "inaktív".
viszont a vért lenyalogatni perverz. nem csak péniszről, egyébként is. ezt csak az emberek egy nagyon kis csoportja találja izgatónak, kétlem hogy te közéjük tartozol, úgyhogy ne tedd. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!