Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, megtegyem-e a szerelme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, megtegyem-e a szerelmemért vagy sem? Menstruáció, részletek lenn!

Figyelt kérdés

A barátom akivel már viszonylag hosszabb ideje együtt vagyok arra terelte a szót, hogy őt (19f) nagyon izgatná, ha menstruáció alatt szeretkeznénk és a végén a számba venném a véres péniszét. Nem tudom, hogy képes lennék e megtenni, nektek mi a véleményetek erről a dologról, bevállalnátok egy nagy szerelem közben, esetleg lehet tőle valami bajom?! Ő azt mondja, hogy ez kb "olyan mintha sebes lenne a kezem és lenyalogatnám róla a vért..."

17/L

2009. szept. 26. 17:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez undorító. Mensi közben szex még elmegy, de hogy a véres farkát szopogatni... ez több mint undorító.
2009. szept. 26. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Menstruáció közben nyugodtan szexelhettek, azzal nincs, gond, de a véres pénisz lenyalása szerintem már egy kicsit sok.
2009. szept. 26. 19:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én naiv mindig azt gondolom, hogy nincs lentebb, erre folyamatosan bebizonyítják, hogy de igenis van még lentebb!

Kíváncsi lennék, mit szólna, ha Te meg "habcsókot" ajánlanál fel neki (a szádba élvez, majd a spermáját a szájába visszaköpnéd) - ő megtenné ezt szerelemből?

2009. szept. 26. 20:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
fújjj!!!
2009. szept. 26. 20:29
 15/16 anonim ***** válasza:
úristen!!! ez nagyon durva..ha szeret..szerintem meg kell érteni hogy nem akarod.de szerintem előbb ujjazzon meg és szopogassa az ujját.kinézem belőle, hogy azt is élvezné, már ne haragudj!
2009. szept. 26. 20:54
 16/16 anonim ***** válasza:

egészségileg nem lenne tőle semmi bajod, mert a menstruációs vér tényleg csak vér, közben meg természetesen lehet dugni is (akármit is híresztelnek egyesek), ésszel. én legalábbis évek óta csinálom, és tudom hogy ez tahóság, de nem is szívesen lennék sokáig együtt valakivel, aki havonta egy hetet "inaktív".

viszont a vért lenyalogatni perverz. nem csak péniszről, egyébként is. ezt csak az emberek egy nagyon kis csoportja találja izgatónak, kétlem hogy te közéjük tartozol, úgyhogy ne tedd. :)

2009. szept. 26. 22:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!