Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, megtegyem-e a szerelme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, megtegyem-e a szerelmemért vagy sem? Menstruáció, részletek lenn!

Figyelt kérdés

A barátom akivel már viszonylag hosszabb ideje együtt vagyok arra terelte a szót, hogy őt (19f) nagyon izgatná, ha menstruáció alatt szeretkeznénk és a végén a számba venném a véres péniszét. Nem tudom, hogy képes lennék e megtenni, nektek mi a véleményetek erről a dologról, bevállalnátok egy nagy szerelem közben, esetleg lehet tőle valami bajom?! Ő azt mondja, hogy ez kb "olyan mintha sebes lenne a kezem és lenyalogatnám róla a vért..."

17/L

2009. szept. 26. 17:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Az én véleményem szerint ez már a perverzió határát súrolja, de ti tudjátok. Bár szerintem a sebben lévő vér tisztább lehet, mint a menstruációs vér, bár nem kóstoltam és nem is kóstolnám meg egyiket sem, még a párom kedvéért sem.:-)))27L
2009. szept. 26. 18:01
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Fujj ez szerintem gusztustalan!!
2009. szept. 26. 18:02
 3/16 anonim ***** válasza:
42%
Igen lehet belőle bajod. Menstruáció közben nem szabad szexelni.
2009. szept. 26. 18:05
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

sztem ne :S ha szeret,akkor megérti,h. nem akarod.ha ilyen miatt hagy el,akkor hidd el,jobban is jársz.

ha annyira akarja,akkor sztem mond meg neki,h. oké,( ha akarod ) , de te nem kapod azt utánna be.

a menstuációs vér nem olyan,mintha pl.kézből jönne. a menstruációs úgymond " koszosabb"

2009. szept. 26. 18:05
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

Én tuti nem tenném meg. Amúgy menstruációkor mivel sokkal nagyobb a fertőzésveszély, tanácsos a gumi.úgy meg gondolom nem a véres péniszét vennéd a szádba. És egyáltalán nem olyan!

Sokan szexelnek menszikor, de gumival(legalább is a többség). Ne hagyd magad zsarolni! Ha nem szeretnéd nyugodtan mondj nemet. Ezt meg kell hogy értse a barátod.

2009. szept. 26. 18:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe én sem mennék bele, szerintem találjatok ki mást.
2009. szept. 26. 18:08
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Hát szerintem, ha nem akarod ne tedd meg, mert ez tényleg már perverzió, ráadásul elég megalázkodó is és nem túl higiénikus. Én nem tennék ilyet senkiért! Ha a barátom ilyet kérne tőlem és azért hagyna el, mert nem teszem meg, akkor le van sajnálva. Megalázkodni nem kell senki miatt!
2009. szept. 26. 18:08
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tudom ki(k) vagytok hallottam már ezt a történetet:D ha nem is ti vagytok de egy hasonlót már igen:D

Hát perverz a barátod ezt neked kell tudnod van hozzá elég undorod stb...

2009. szept. 26. 18:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

a menstruációs vérrel salakanyagok is ürülnek, messze nem olyan, mintha csak sebes lenne a kezed! Inkább ne tedd meg.

Én azt mondanám a pasimnek ha ilyet kérne, hogyha megvagdossa a péniszét, hogy vérezzen kicsit, majd azt számba veszem...

2009. szept. 26. 18:09
 10/16 anonim ***** válasza:
61%

18:05-nek: Ez hülyeség, hogy nem szabad szexelni menstruáció közben. Ez csak egy legenda. Semmi bajod nem származik belőle, max. nem túl gusztusos..

18:08-as voltam.

2009. szept. 26. 18:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!