Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, megtegyem-e a szerelmemért vagy sem? Menstruáció, részletek lenn!
A barátom akivel már viszonylag hosszabb ideje együtt vagyok arra terelte a szót, hogy őt (19f) nagyon izgatná, ha menstruáció alatt szeretkeznénk és a végén a számba venném a véres péniszét. Nem tudom, hogy képes lennék e megtenni, nektek mi a véleményetek erről a dologról, bevállalnátok egy nagy szerelem közben, esetleg lehet tőle valami bajom?! Ő azt mondja, hogy ez kb "olyan mintha sebes lenne a kezem és lenyalogatnám róla a vért..."
17/L
sztem ne :S ha szeret,akkor megérti,h. nem akarod.ha ilyen miatt hagy el,akkor hidd el,jobban is jársz.
ha annyira akarja,akkor sztem mond meg neki,h. oké,( ha akarod ) , de te nem kapod azt utánna be.
a menstuációs vér nem olyan,mintha pl.kézből jönne. a menstruációs úgymond " koszosabb"
Én tuti nem tenném meg. Amúgy menstruációkor mivel sokkal nagyobb a fertőzésveszély, tanácsos a gumi.úgy meg gondolom nem a véres péniszét vennéd a szádba. És egyáltalán nem olyan!
Sokan szexelnek menszikor, de gumival(legalább is a többség). Ne hagyd magad zsarolni! Ha nem szeretnéd nyugodtan mondj nemet. Ezt meg kell hogy értse a barátod.
szerintem tudom ki(k) vagytok hallottam már ezt a történetet:D ha nem is ti vagytok de egy hasonlót már igen:D
Hát perverz a barátod ezt neked kell tudnod van hozzá elég undorod stb...
a menstruációs vérrel salakanyagok is ürülnek, messze nem olyan, mintha csak sebes lenne a kezed! Inkább ne tedd meg.
Én azt mondanám a pasimnek ha ilyet kérne, hogyha megvagdossa a péniszét, hogy vérezzen kicsit, majd azt számba veszem...
18:05-nek: Ez hülyeség, hogy nem szabad szexelni menstruáció közben. Ez csak egy legenda. Semmi bajod nem származik belőle, max. nem túl gusztusos..
18:08-as voltam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!