Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ilyen igazságtalan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan a természet?

Figyelt kérdés
A nőknek sokkal élvezetesebb a szex mint a férfiaknak, a férfiaknak csak pár másodperc az orgazmusuk, a nőknek viszont lehet sorozatos is.Miért alakult ez így?
2009. szept. 26. 17:56
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Azt soha nem mondtam hogy nincsenek, csak azt hogy vannak olyanok akik orgazmusgyárak:D
2009. szept. 26. 21:40
 22/28 anonim ***** válasza:

Linkes vagyok.van olyan,hogy úgy hiszi csak,hogy van.Lehet együtt van egy sráccal 1,2,3... évig,aztán összekerül egy másikkal és akkor kiderül,hogy eddig nem is volt...

Sok olyan lány van,aki nem ismeri a saját testét ill.testének a reakcióit,úgy meggebedhet egy fiú...

És vannak sokan-sajnos-akik meg kamuznak,hogy ne sértsék meg a párjukat.Ahelyett,hogy megbeszélnék....és akkor nekik is jobb lenne...

És persze sok függ a fiú tájékozottságán(olvasás pl.)és természetesen a gyakorláson mind a lány,mind a fiú részéről.

Sok változat van...

Amúgy,hogy jutott eszedbe ez a kérdés?Mennyi idős vagy?

Mindenféle rosszindulat nélkül,csak kíváncsi vagyok.

2009. szept. 26. 21:42
 23/28 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, olvasgattam amit nők írtak hogy nekik milyen sok orgazmusuk szokott lenni meg milyen hosszú, eszembe jutott hogy nekem meg csak egy sima kis 5 másodperces:D és hát gondoltam ez így nem igazság hogy a nőknek sokkal jobb, de már változott ez a véleményem miután elolvastam amit írtál/írtatok.
2009. szept. 26. 21:48
 24/28 anonim ***** válasza:
én sem lennék nő, az szopás. ha kevesled azt a pár másodpercet, egyébként én is keveslem, akkor egyrészt több szex kell, másrészt valami erősen euforizáló kábszer.
2009. szept. 26. 21:57
 25/28 anonim ***** válasza:
Linkes vagyok.Te is tudsz gyakorolni(akár egyedül is),hogy-hogy húzhatod el a sajátodat és még fiatal vagy,de becsületedre váljon,hogy érdekel a dolog és a párodnak is jobb lesz ha van/lesz.Keress rá a neten.A nagy része agyi munka.Amúgy meg nem baj,ha maga az orgazmusod 5 mp,ha előtte viszonylag sokáig bírod és figyelsz a párodra.És lehet,hogy még előnyt is tudsz kovácsolni,mert hamarabb startrakész vagy újra/vagy le sem konyul/ :-)
2009. szept. 26. 21:59
 26/28 anonim ***** válasza:
szerintem hülyeség, h igazságtalan a természet, sok nő egyáltalán nem is élvez el szex közben, max orális úton. nekem mondjuk szerencsém van, mert szex közben is simán megy, és olyan hosszú is csak ritkán szokott lenni. szerintem nekem sem több 5 mp-nél, csak ritkán. láncorgazmusom meg még sosem volt. na hol itt az igazság?
2009. szept. 27. 15:07
 27/28 anonim ***** válasza:
multiorgazmusos férfi, nézz utána ;)
2010. jan. 20. 23:16
 28/28 anonim ***** válasza:

21:13!

Félreérted a cikkben levő adatot.A 10-15% a közösülés közben történő női orgazmusra vonatkozik!A többiek is élnek át orgazmust(a többségük),csak más módszerrel,más úton.(pl.csiklóingerlés maszturbáláskor v.ugyanezt a párja csinálja neki közösülés előtt- közben-és után orálisan,kézzel,v.vibrivel)Egyszerűbben:hüvelyi orgazmusra úgy hogy csak a fütykös van a hölgyben,ennyi%-uk képes.

Hogy teljesebb legyen a kép,nekünk férfiaknak van még egy élvezetforrásunk a prosztata,valaki olyan gyönyörökről számol be, hogy vetekszik a nagyokat élvező nők beszámolóival.

2010. nov. 12. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!