Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ilyen igazságtalan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan a természet?

Figyelt kérdés
A nőknek sokkal élvezetesebb a szex mint a férfiaknak, a férfiaknak csak pár másodperc az orgazmusuk, a nőknek viszont lehet sorozatos is.Miért alakult ez így?
2009. szept. 26. 17:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden nőnél van így. Amúgy meg megérdemlik, azért :D

Menstruácio, terhesség, stb... pont hogy igazságos a természet.

2009. szept. 26. 18:00
 2/28 kolosszus22 ***** válasza:
63%
Jah, akarna a halál nő lenni, én nagyon elégedett vagyok azzal, hogy férfinak születtem.
2009. szept. 26. 18:01
 3/28 A kérdező kommentje:
Én is elégedett vagyok hogy férfinek születtem, de ez a pár másodperc ez lóf*sz:D Tudom hogy nehéz a nőknek, és a férfiaknak is vannak nehéz dolgaik, de ezen nem szeretném hogy vitatkozzunk:D Csak szerintetek miért így alakult? erre válaszoljatok pls, köszi
2009. szept. 26. 18:05
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt vesszük van olyan nő is,akinek soha életében nem volt orgazmusa..neki mennyivel jobb,mint Nektek,akiknek bármikor lehet?:D naugye..
2009. szept. 26. 18:11
 5/28 A kérdező kommentje:
És hány %-a a nőknek? 5-6? de sok.
2009. szept. 26. 18:11
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Több az az 5-6..jóval több. Ráadásul nekünk nehezebben is megy a dolog.
2009. szept. 26. 18:15
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
pl a nőknek a hülyei orgazmust tanulni kell, valakinek sosincs... nagyon el kell találni... + a szüzesség elvesztése nekünk fáj!... szerintem is igazságos a természet, egyszer majd ha szülsz meg vérzel minden hónapban akk lehet neked is lesz sorozatos orgazmusod...
2009. szept. 26. 18:28
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

ti legalább minden aktust elévezéssel tudtok befejezni nem úgy mint a nők

úgy-hogy pont hogy ők tehetnék fel ezt a kérdést, hogy miért igazságtalan a természet

míg ti mindent megcsináltok egy nővel addig a nő??? hm....? csak tür ....

még hogy igazságtalan!!!

2009. szept. 26. 18:33
 9/28 A kérdező kommentje:
Ennyire nincs empátiátok csajok?:)Rossz szülni?Nem így kell felfogni, hanem úgy hogy életet adhatsz, ez egy csoda, ez nem probléma, hanem pozitívum, és a mensi is, jel arra hogy termékeny vagy, adhatsz életet.
2009. szept. 26. 18:36
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és egyet értek veled. Bár a mensi tényleg elég kellemetlen. De miért ne lehetne sorozatos is egy férfinak? Lehet én vagyok tudatlan, de el tudom képzelni, hogy van olyan férfi akinek olyan van.
2009. szept. 26. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!