Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan a természet?
Figyelt kérdés
A nőknek sokkal élvezetesebb a szex mint a férfiaknak, a férfiaknak csak pár másodperc az orgazmusuk, a nőknek viszont lehet sorozatos is.Miért alakult ez így?2009. szept. 26. 17:56
1/28 anonim válasza:
Nem minden nőnél van így. Amúgy meg megérdemlik, azért :D
Menstruácio, terhesség, stb... pont hogy igazságos a természet.
2/28 kolosszus22 válasza:
Jah, akarna a halál nő lenni, én nagyon elégedett vagyok azzal, hogy férfinak születtem.
3/28 A kérdező kommentje:
Én is elégedett vagyok hogy férfinek születtem, de ez a pár másodperc ez lóf*sz:D Tudom hogy nehéz a nőknek, és a férfiaknak is vannak nehéz dolgaik, de ezen nem szeretném hogy vitatkozzunk:D Csak szerintetek miért így alakult? erre válaszoljatok pls, köszi
2009. szept. 26. 18:05
4/28 anonim válasza:
Ha azt vesszük van olyan nő is,akinek soha életében nem volt orgazmusa..neki mennyivel jobb,mint Nektek,akiknek bármikor lehet?:D naugye..
5/28 A kérdező kommentje:
És hány %-a a nőknek? 5-6? de sok.
2009. szept. 26. 18:11
6/28 anonim válasza:
Több az az 5-6..jóval több. Ráadásul nekünk nehezebben is megy a dolog.
7/28 anonim válasza:
pl a nőknek a hülyei orgazmust tanulni kell, valakinek sosincs... nagyon el kell találni... + a szüzesség elvesztése nekünk fáj!... szerintem is igazságos a természet, egyszer majd ha szülsz meg vérzel minden hónapban akk lehet neked is lesz sorozatos orgazmusod...
8/28 anonim válasza:
ti legalább minden aktust elévezéssel tudtok befejezni nem úgy mint a nők
úgy-hogy pont hogy ők tehetnék fel ezt a kérdést, hogy miért igazságtalan a természet
míg ti mindent megcsináltok egy nővel addig a nő??? hm....? csak tür ....
még hogy igazságtalan!!!
9/28 A kérdező kommentje:
Ennyire nincs empátiátok csajok?:)Rossz szülni?Nem így kell felfogni, hanem úgy hogy életet adhatsz, ez egy csoda, ez nem probléma, hanem pozitívum, és a mensi is, jel arra hogy termékeny vagy, adhatsz életet.
2009. szept. 26. 18:36
10/28 anonim válasza:
Nő vagyok és egyet értek veled. Bár a mensi tényleg elég kellemetlen. De miért ne lehetne sorozatos is egy férfinak? Lehet én vagyok tudatlan, de el tudom képzelni, hogy van olyan férfi akinek olyan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!