Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ma meg akarta mutatni a vizeletét egy tejesüvegben. Kérte hogy nézzem, mikor belepisil. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Én undorítónak tartom,persze nemet mondtam.:S2009. szept. 26. 17:53
11/21 anonim válasza:
lehet neki mániája az extrém dolgok kipróbálásaXD
szegény...
:P
12/21 A kérdező kommentje:
szokott még fingani meg böfögni is előtte,aztán jót röhög...:D XD jó,néha énis eleresztek egy galambot,úgyhogy nem szólhatok egy szót sem...csak hát ez a pisis téma kiakasztott
2009. szept. 28. 19:42
13/21 anonim válasza:
Hátha legközelebb arra kér meg, hogy az arcodra szarhasson és a kezével szétkenhesse :D
14/21 anonim válasza:
vagy a te kezeddel:D
ááá várjunk ez már túl perverz... simán verje habosra kínai strandpapuccsal
15/21 anonim válasza:
Lehet,hogy poénnak szánta és azt szerette volna,ha te is belepisilsz,aztán jót röhögtök rajta,hogy kinek hogy sikerült. Nem olyan nagy tragédia,mint ahogy egyesek undorkodnak tőle.
16/21 anonim válasza:
Én nem találok semmi furcsát benne, hisz én napi rendszerességgel hugyozom tele a tejes üveget az egész család szeme láttára és senki sem szól le érte.
18/21 anonim válasza:
Talán beteg vagy valami és kérte hogy nézd meg nem e látszik a vizeleétből. Nemtudom miért kérte de sztem nem beteges
19/21 anonim válasza:
Ez már szánalmasan beteg, ahogy azok is akik ilyenekre gerjednek. SÜRGŐSEN keress mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!