Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom ma meg akarta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom ma meg akarta mutatni a vizeletét egy tejesüvegben. Kérte hogy nézzem, mikor belepisil. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Én undorítónak tartom,persze nemet mondtam.:S
2009. szept. 26. 17:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%

mi a jó ezekben a kamukérdésekben??

röhögtök egy jót mi??

szánalmas...

2009. szept. 26. 17:57
 2/21 anonim ***** válasza:
68%
Beteg az az ember aki ilyet talál ki.
2009. szept. 26. 17:57
 3/21 A kérdező kommentje:
nem kamu,mért olyan hihetetlen hogy ilyet kért? :O
2009. szept. 26. 17:59
 4/21 A kérdező kommentje:
persze az üres üvegbe pisil,nem a tejbe....XD !félreérthető volt esetleg...
2009. szept. 26. 18:00
 5/21 anonim ***** válasza:
96%
Hát tényleg undorító. Hány éves a barátod? te jó ég...ilyet se hallottam még :D
2009. szept. 26. 18:16
 6/21 anonim ***** válasza:
56%

Én nem tartom undoritónak... :)

Egy igazi kapcsolatban nem undoritó az ha kipróbáltok olyan dolgokat amit a "társadalom" nem talál elfogadhatónak. Mi van abban ha belepisil egy üvegbe???

Egyszer megtörtént velünk, h titokban voltam a páromnál és igy nem mehettem ki a wc-re, mikor meg már pisilni kellett, kaptunk egy kólásüveget s belepisikáltam. Ő meg fogott egy másik üveget és ő is belepisilt. Aztán mértük össze a szintén s a mennyiséget. Jót nevettünk. Nem látok ebben betegességet!

2009. szept. 26. 19:02
 7/21 anonim ***** válasza:
95%

Ez egyáltalán nem undorító, bár a lényegét esem értem. Miért kell üvegbe pisilni?

Mi sem szoktunk ügyet csinálni abból, hogy a másik előtt pisilünk, de azt a vécébe szoktuk.

2009. szept. 26. 19:39
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

én párom is pisilt már előttem üvegbe

lusta volt kimenni...itt vigyorgott 5percig még,hogy ő üvegbe még sose,pedig 20felett van bőven:D

2009. szept. 27. 07:33
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekes ötlet, habár múlt héten nekem is kellett ilyet csinálni, élettan gyakorlatra. Amúgy minek akarta mutogatni? 21/F
2009. szept. 28. 19:27
 10/21 A kérdező kommentje:
nem tudom,gondolom jó poénnak szánta ...
2009. szept. 28. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!