Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lennék? Ha.
21 éves, metroszexuális srác vagyok. Sokat törődök a külsőmmel, egyedien öltözködök kihívó ruhákba. Van barátnőm, igaz, 2 hete vagyok vele együtt (mert nemrég lett vége egy hosszabb, 9 hónapos kapcsolatomnak). Sokszor fantáziálok, hogy milyen lenne a dolog egy férfival, már lassan 14 éves korom óta, de ez megmarad kíváncsiságnak, mivel még soha nem tettem azért, hogy kitapasztaljam, meg persze nem is akarom, mert ha arra kerülne a sor, már nem érdekel. A szexuális teljesítményemmel nincsen gond, eléggé szexcentrikus vagyok, a mostani, illetve az előző páromnál sem voltak gondok. Minden nap szeretkeztünk 2-szer, 3-szor legalább. Rengeteg nővel volt már szexuális kapcsolatom, de egy ideje már nem megyek bele egyéjszakásba, mert le akarom kötni magam. Nagyon ritkán jut eszembe ez a dolog, hogy milyen lenne férfival, ha fél évente egyszer eszembe jut, még sokat mondok. Csak tegnap, miután megnéztem egy meleg filmet, nem bírtam ki, hogy ne gondolkodjak el az életemen, hogy most hova is tartozom. Hogy lehetne erről leszokni, mert zavarnak ezek a kósza gondolataim, illetve ettől még hetero vagyok? Mert hallottam olyat, hogy egy pici kíváncsiság még mindenkiben van.
Várom válaszotokat.
Még annyit kérnék, minden válaszadótól, hogy írjátok oda, hány évesek vagytok, illetve melyik nemhez tartoztok.
* Nekem is meggyőződésem, hogy hetero vagyok, mert tényleg, a szexuális teljesítőképességemet maximálisan ki tudom használni a hölgyeken és még sosem volt olyan gond, hogy nem izgultam volna fel. Igaz, élvezési szempontból volt, mert eddig 3 hölgy tudott csak kielégíteni, ők is az elmúlt 2 évben csak. A legutóbbi 2, illetve a mostani barátnőm. Ez szerintem a görcsösség miatt volt, pedig apait anyait beleadtam. Egy átlagmenet 2 óra, nem büszkélkedhetek hatalmas szerszámmal, de átlagosan 30 orgazmusig juttatok el egy hölgyet, de ez a legkevesebb számolt orgazmus mennyiség eddig. Van olyan, amikor éppen nyalakodok, hogy percenként 1 orgazmus, vagy akár pár perc alatt 5-6 is előfordul.
Szóval kitartok amellett, hogy hetero vagyok. Most egy picit megnyugodtam amúgy. De azért azt szerintem lehetne érezni, hogy vonzódok a saját nememhez is. Én semmi ilyen kéztetést a fantázián kívül nem érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!