Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik miért utálják annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért utálják annyira a melegeket?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
Ui:Azt elfelejtettem beleírni hogy a játszótérnél tényleg nem kell,DE BASSZUS írja nekem valaki hogy milyen undorító,hogy sehol sem kell kézenfogva sétálni,visszaírtam neki egy hasonlót,és ide is...belegondolva hogy mennyien gondolkodnak úgy mint az a privis gyerek...
2009. dec. 30. 22:29
 52/84 anonim ***** válasza:

A kérdés az volt, hogy a pasik miért utálják a melegeket, így aki nem pasi és/vagy nem utálja a melegeket, az alig ha meg tudja válaszolni.

Egyébként szerintem most nem ez a legfontosabb kérdés a világban, mégis ez szítja a legnagyobb vitákat. Inkább azon gondolkozzatok, hogyan fogjátok túlélni, ha megszűnik az áram, víz, és gáz szolgáltatás. Erről kéne hosszasan diskurálni. Akkor nem az fog számítani hogy ki milyen nemi identitású, hanem hogy ki tud túlélni.

Biztos azt gondolod ilyen nem lesz, de helyzet az, hogy tévedsz.

Érdekes következtetéseket vonhatunk le például, ha gondolatkísérleteket végzünk erről helyzetről. (most a kérdés kedvéért érintsük a melegeket is)

Elképzelem ahogy kis társadalmi csoportok alakulnak ki, először csak a szűk család tart össze - együtt harcolnak a vízért, ételért. A városokban uralkodó apokaliptikus viszonyok miatt ezrével menekülnének ki vidékre. Meg persze a vízért, ételért, ami bizony a betonrengetegbe nem terem meg. (A beszállítás meg leállna mert ilyen viszonyok közt a közlekedés lebénulna, arról nem is beszélve hogy mindenki magának akarna mindent, mivel hogy a pénz elértéktelenedne.) A kezdeti zűrzavarban az emberek egymástól próbálnák elvenni ami a másiknak van, akár még ölnének is, aztán később rájönnének hogy tulajdonképpen semmi értelme, mert a másik is tudhat valamit amiből közösen hasznot lehet húzni, és szükségük is lesz az illetőre.(pl egy ácsra, vagy valakire aki ért a földműveléshez stb...) Így hát kis közösségek alakulnak ki melyek önellátó módon próbálkoznak fenntartani magukat. Napirendre kerülne a vadászat, földművelés, tűzifagyűjtés stb..

Hogyan kezelnék egy ilyen leegyszerűsödött társadalomban a melegeket?

Nos, ha az illető ember meleg, de ugyanakkor jó ember és szeretne segíteni, ráadásul kitűnően ért az elektronikához és esetleg jó gépész is, elképzelhető hogy működésbe tud hozni egy elavult és már igencsak lerobbant generátort, vagy akármi mást ami hasznára válhat a többi embernek, akkor bizony senkit nem érdekelne hogy ő meleg.

Ugyanez lenne ha feltételezzük hogy az illető lenne az egyedüli aki értene az állattartáshoz, vagy esetleg orvos lenne. Aki azelőtt a legjobban utálta a melegeket, annak a mosolya lenne a legszélesebb, mikor köszönetet mondana.

Nem hiszem hogy bárki visszautasítaná a segítségét, csak azért mert meleg. Nem hiszem hogy kitaszítanák a társadalomból, csak azért mert meleg.

Na igen, de ez nem minden. Mert a közösségek tagjaiban ugyebár mint talán a legerősebb ösztön, bármilyen viszonyok közt fennmaradna a szaporodni "akarás".

A heteroszexuálisok gyermeket nemzenének, ezzel biztosítva az "utánpótlást". A "hasznos" melegek nem lennének kitaszítva, ők a közösségen belül is fenntarthatnának szexuális viszonyt egymás közt. Csupán azért mert a társadalom fontos részét képezik, vagy esetleg az ő szakértelmükön függne egy egész közösség, senki mégcsak nem is próbálná felemelni a hangjukat ellenük. De csak önös érdekből nem.

De mi lenne azokkal az emberekkel, akik nem lennének ilyen "fontos" úgymond, kiváltságos helyzetben?

Nos őket bizonyára kevésbé tisztelnék, s az erősebb elvenné a gyengétől amire szüksége van.(mert ugye az igazságszolgáltatás ilyen viszonyok között megszűnne).

A gyengébb pedig menekülne, a közösségen kívülre. Így egy nagyobb közösségen kívül több kisebb közösség alakulna ki, a "gyengék" vagy "kitaszítottak" csoportjából szerveződve. Ők lennének akik nem értenek semmihez.

A kitaszítottak közösségszerveződése különböző módon alakulna az eredeti "nagy" közösséghez képest (amiből ki lettek taszítva).

Miért? Azért, mert nem lenne olyan ember akinek az élete bármit is érne egy másiknak, nem értene senki semmihez amiből meg lehetne élni. Persze próbálkozások lennének, és van akinek sikerülne is mondjuk egykét vadat elejteni, s megélni így, de a domináns szakértelem hiányozna.

Egy tényező kerülne előtérbe: a szaporodás. Ki szerzi meg a nőt? Egy nőnek különösen nagy "hatalma" lehetne, a testével meg tudna "vásárolni" másokat, akinek van kajája, vagy akármije, és meg is tenné, ha muszáj lenne, ha az élete múlna rajt. Kialakulnának a prostituáltak.

De mi lenne a melegekkel? Ezekben a makroközösségekben előtérbe kerülnének az előítéletek, a melegek elnyomását illetően. Hiszen a meleg ember csak abban különbözne egy másiktól, hogy meleg. S mivel az ottani heteroszexuálisak még olyan társadalomból származtak ahol elnyomták őket, itt, mivel "hasztalanok", az elnyomás ugyanúgy megjelenne.Kiközösítenének őket.

Így tehát valószínűleg a nagy közösség körül szerveződő kitaszítottak közösségei megosztottá válnának: a hetero-k és melegek szerint. Lennének hetero s meleg elkülönült közösségek.

(most tekintsünk el az esetleges kivételektől, pl: ha egy heteronak nagyon jó barátja egy meleg akkor nem hagyja hogy kitaszítsák stb... ez minimális lenne)

Szóval ezzel beállna zűrzavar után egyfajta rend.

Most pergessük az idő kerekét. Tegyük fel hogy eltelt száz év. Vegyük szemügyre a közösségeket.

A kitaszítottak:

Azt látnánk hogy a hetero közösségek életben vannak, bár sok a veszteségük de valahogy egy pár embernek sikerült életben maradnia és vannak gyerekek. Van utánpótlás, az élet folyamatossága fennmaradt.

A melegnél ugyanez nem mondható el, mindenki tudja miért.

Nézzük meg az eredeti nagy közösséget, nos ennek tolerált meleg tagjai is mind meghaltak, gyerekeik pedig nincsenek.

A kérdés az, hogy bár meghaltak a melegek, lennének-e újabbak? Olyanok akik a hetero szülők gyerekeiből váltak azzá? Ha lettek, akkor minek vajon minek a hatására?

Érdekes lenne egy ilyen helyzet. Nem biztos hogy így alakulna ahogy én leírtam, de azért szerintem közelít a valósághoz.

2009. dec. 30. 23:34
 53/84 anonim ***** válasza:
28%

Az apokaliptikus bla-blát nem igazán értem...

A melegek elsősorban a művészeti munkákban vannak jelen.

Nem sok meleg gépészmérnök van, viszont annál több ruhatervező, festő, író-költő és nem utolsó sorban zenész található közöttük és mostanság már a politikai életben is jelen vannak.

Semmi baj nem lenne velük, ha a homoszexualitásból nem gyártanának divatot és mint már említettem megtartanák maguknak a szerelmi életüket a négy fal között.

A homoszexualitás nem természetes, vagy normális beállítottság, csak divatirányzat...Nem értem miért kellene az embereknek elfogadnia őket, ha már egyszer elfogadtuk őket. Hiszen vannak szórakozóhelyeik, rendes állásuk, törvények állnak mellettük(nem lehet szexuális beállítottsága miatt kirúgni valakit a munkahelyéről), nem veri meg őket senki az utcán, ha kézen-fogva sétálnak legfeljebb csak rossz szemmel nézik őket. Én is pasi vagyok, és nem mondom azt, hogy utálnám a melegeket, de nem is nézem őket jó szemmel, mert nem tartom természetes dolognak a buzulást. Én elfogadtam őket felőlem azt csinálnak egymással amit csak akarnak, de ezt otthon a lakásukban tegyék, mert mint már írtam, nem kellene ebből divatot csinálni, az utcán kéz a kézben sétáló melegek csak azt érik el, hogy a fiatalkorúak azt látják, ez teljesen normális dolog és könnyebben válhatnak ők is bi-, vagy homoszexuálissá...

A mai fiatalok értékítélete már így is elég gáz, főleg, mert az interneten bármit megnézhetnek bármilyen perverz, vagy bizarr szexuális beállítottságra nyitottabbak lesznek és akkor még tetézzünk rá nekik egy kis nyomást, hogy melegnek lenni milyen csodálatos érzés és nyugodtan vállald be haver...

El sem tudják képzelni a melegek, milyen társadalmilag bomlasztó és romboló hatása van a nézeteiknek...

És most nem arról írok, hogy nem szerethetik egymást, mert ezt úgysem lehet megakadályozni, de egy kicsit visszafogottabban kellene hozzáállniuk nem felvonulni az utcán és egyebek...

2009. dec. 31. 14:53
 54/84 anonim ***** válasza:
42%
Én is azon a véleményen vagyok mint az előző,miért kellett engem leordítani az előbb? Én közömbösséggel tekintek a melegekre addig,amíg nem viszik túlzásba a buzulást.
2009. dec. 31. 14:56
 55/84 anonim ***** válasza:

Divatirányzat? csak aművészetben vannak jelen meg a politikában? nem természetes? basszus hol éltek egy barlangban?

GE-NE-TI-KA. természetes. a muslicáknál is divatdiktátorok vannak, azért vannak köztük melegek? Édes istenem...

Kívánom, hogy te is mindent a négy fal között csinálj a kedveseddel. Ne fogd meg a kezét, de még csak közel se menj hozzá. Rá se nézz. piff...

A másikmeg...hányszor kell még leírni hogy attól mert valaki lát egy meleg párt még nem lesz meleg? Ekkora baromságot...Amíg ennyi hülye ember járkál a földön a melegeket a büdös életbe nem fogják elfogadni, sajnos...szánalom..

2009. dec. 31. 16:02
 56/84 anonim ***** válasza:

14:53...az előzővel értek egyet!

AZ hogy a melegség csak divatirányzat...ki dobom a taccsot...rosszul vagyok már az ilyesmitől...

MOST MEGVIGASZTALOK MINDENKIT!!!

Ha nem vettétek volna észre,KU*RVÁNAK lenni a legnagyobb divat!

Mindenhol k*rvának öltözött kis csitriket látok,ahova csak nézek!EZ JOBB ABBA A GEC*BEBASSZOT K*RVA ÉLETBE?!!

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ De hát az nem baaaaaj,hiszen HETERÓK LESZNEK!!!

UGYE?!!

UGYE???!!!!!

Miért jön mindenki ezzel azt a tevesz*ros f*szát nekije!!?......................................................................................................................................................................................

A.Négy.Fal.Között..........

A nééééégy faaaaal közöööööött...

Anégyfalközött........

A TELIBEB*SZOTT SZ*RTÓCSA LEGFORRÓBB RÉSZÉBE K*RVÁRA KÍVÁNOM,HOGY A MELEGEK AKKOR MARADJANAK MAGUKNAK A NÉGY FAL KÖZÖTT,AMIKOR A HETERÓK NEM A WESTEND VÉCÉJÉBE HÚZNAK KŐKEMÉNYEN ANÁLSZE*ELNI!

IGEEEEEEEN!!! EZT ELKÚÚÚÚRTÁTOOOK!!!De nem kicsit...NAGYOOOOOOON!!!

2010. jan. 4. 00:46
 57/84 anonim ***** válasza:
A fenti hozzáállás miatt utálom a melegeket.
2010. jan. 5. 00:38
 58/84 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fordítva van...

A Westend wc-jében a melegek rakják análisan telibe egymást...

Nem értem miért baj, hogy a lányok(fiatal kis csitrik) kirakják amijük van, hogy a pasikat ingereljék, tetszenek nekik!

Sajnálom, hogy nem érzed milyen érzés ránézni vágyakozón egy lányra, és nem lesz soha gyereked(hacsak nem örökbe fogadsz egyet), hiszen ez az egész játék erről szól, nem pedig arról, hogy két férfi egymást s*ggbe rakja...

Egyáltalán nem genetikai elváltozásról van szó, ez nem egyfajta mutáció vagy ilyesmi...Ez kérlek agyban dől el!

És igenis divatot csinálnak belőle...Férfiak akik női cuccokban flangálnak, mert ez a heppjük...

Arról, hogy ocsmányul káromkodsz, meg van a különvéleményem...

Ha már ilyen jól tudsz káromkodni, közelebb állsz a heterókhoz, mint a melegekhez! A hetero pasik védjegye a mocskos beszéd, trágárság, erőszakkal agyatlanul kivívni valamiféle tiszteletet...;)

Még hogy genetika...Nem értem miért kell egy muslicához hasonlítani egy emberi szervezetet, ami ugyebár sokkal kifinomultabb...

Majd mindjárt elkezdek sajnálni minden meleget, amiért a gonosz mutáció egymást szopkodó, s*ggbekukizós homoszexuálisokat gyárt közszemlére...

Divat és kész...Ha a melegek nem erőltetnék, hogy folyton középpontba legyenek, ha a média nem lendítené fel a témát, akkor jóval kevesebb meleg lenne...Mert az érzelmileg alacsonyabb rendű fiúk, nem próbálnák ki egymással, milyen melegnek lenni, hanem inkább a lányokkal kezdenének el foglalkozni...

Ez az Én meglátásom...

2010. jan. 5. 06:53
 59/84 anonim ***** válasza:

Még valami!

Ha mindenki születésénél fogva elfogadná és nem tartaná erkölcstelennek a homoszexualitást, a fiatal fiúk, nem várnák meg amíg a lányok engedélyt adnak a "párzásra", hanem egymással kezdenének buzulni...Az erős szexuális vágy miatt...

2010. jan. 5. 07:05
 60/84 anonim ***** válasza:

"fiatal fiúk, nem várnák meg amíg a lányok engedélyt adnak a "párzásra", hanem egymással kezdenének buzulni.."

Annyira nem süllyednénk le!

2010. jan. 5. 15:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!