Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik miért utálják annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért utálják annyira a melegeket?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 anonim ***** válasza:
90%
mert nemtudják elfogadni a másságot és nem gondolnak bele hogy a lezbik is ugyan ilyenek csak lányban... 20/L
2009. szept. 24. 19:47
 2/84 anonim ***** válasza:
88%

egy férfinak mindig vigyázni kell arra hogy nehogy b*zinak nézzék, minél kevésbé férfias* valaki annál jobban utálja a b*zikat, ez a legjobb módja hogy minden gyanút eloszlasson.

Ha valaki teljesen magabiztos és férfias, megingathattatlan az identitásában akkor szarik rá h ki a b*zi.

f24

2009. szept. 24. 19:47
 3/84 anonim ***** válasza:
57%
A hideg is kiráz ha mellettem van egy. Maga a tudat, hogy egy olyan van mellettem aki velem megegyező nemű és mégis lehet köztünk szexuális vonzalom a részéről... brrr...kellemetlen!Mert mi van ha esetleg titokban a seggem bámulja, és közben cifra fantáziákat szövögetve ábrándozik arról, hogy hogyan is kergesse be a lompost nekem? Én csak ezt utálom. De ha nincs rá esély, hogy esetleg rámmozdul, akkor semmi gondom velük. Felőlem buzulhat mellettem egy másikkal, de engem hagyjon békén, és akkor minden oké.
2009. szept. 24. 19:49
 4/84 anonim ***** válasza:
57%
halgass az előzőre
2009. szept. 24. 19:49
 5/84 anonim ***** válasza:
61%

Egyszer valahol olvastam, hogy a férfiak 60%-ának volt már valamilyen meleg fantáziálása. (Nem tudom milyen felmérés, nekem soknak tűnik, de lehet igaz.)

Gondolom a legtöbben szégyellik, és így próbálják magukból ezt a szorongást elűzni.

De szerintem több 100 okot fel lehetne sorolni.

2009. szept. 24. 20:20
 6/84 Thurston ***** válasza:
47%

És azt miértn em szarod le mgaasról, hogyha esetleg a seggedet nézi?

Aki utálja a melegeket, az egy idióta.

2009. szept. 24. 20:33
 7/84 anonim ***** válasza:
49%
Hogy miért nem szarom le magasról? Mert kib.aszottul zavar, azért! Undorodom még a gondolattól is. Érted? Engem csak ne környékezzen meg semmiféle köcsög mert annak nem lesz jó vége.
2009. szept. 24. 21:33
 8/84 Thurston ***** válasza:
53%
Végülis a stílusodból lejött, hogy elég primitív vagy, szóval így már érthető a dolog. (:
2009. szept. 24. 21:36
 9/84 anonim ***** válasza:
85%

"Hogy miért nem szarom le magasról? Mert kib.aszottul zavar, azért! Undorodom még a gondolattól is. Érted? Engem csak ne környékezzen meg semmiféle köcsög mert annak nem lesz jó vége."

Kultúrált országokban, ha megkörnyékezne valakit egy meleg, akkor az a valaki szépen megmondaná, hogy ő hetero, nem akar tőle semmit és kész.

Amúgy a "nem lesz jó vége" egy érdekes szlogen... Végül is, egy hetero "férfinek" a börtönben... akkor ismered majd meg, mit jelent a köcsög szó, és nem itt kinn :)

2009. szept. 24. 21:38
 10/84 anonim ***** válasza:
48%

Primitív vagyok vagy sem, zavar és kész. Nem vagyok ezzel egyedül. Nem tehetek róla, egyszerűen képtelen lennék tudomást sem venni róla ha bámulna vagy... stb. Ismerek valakit aki el tudná hányni magát attól ha a levest innia kellene pohárból, és nem kanállal enni. Fene se tudja miért, de undorítónak tarja ha valaki úgy issza a levest mint egy teát... nem tud vele mit csinálni, így van, és kész.

Mindenki azt mondogatja hogy fogadjuk el a másságot, jó. Fogadjuk el. De akkor azokat is fogadjuk el, akik abban mások, hogy nem fogadják el a másságot. Tehát aki "más", akkor az fogadja el, hogy olyanok is vannak akik nem fogadják el hogy ő "más", és miután ezt megtette, azután mondogassa, hogy őt is fogadják el, mert más. Hiszen minden erről szól, hogyan tudjuk elfogadni egymást, illetve, hogy el tudjuk-e fogadni egymást egyáltalán. Vagy nem?

2009. szept. 24. 22:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!