Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom arra kért, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom arra kért, hogy adjam neki az egyik bugyimat. Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 19:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
a barátom nekem adta a nyuszis alsóját xD bár az nem volt OLYAN... nemtudom... lehet kicsit perverz a fiú de ha szereted és hosszútávra tervezel vele ám legyen:D
2009. szept. 24. 20:20
 12/25 anonim ***** válasza:

Az én pasim mindig emlékbe kérte, de nem akartam adni.

Kérdeztem minek az emlék, ha együtt vagyunk.

Aztán beadtam a derekam, odaadtam, de inkább visszaadta azonnal. Rá 1 hétre szakítottunk.

Szerintem csak akar tőled valami intimet, amin esetleg érzi az illatod is.

De miért perverz dolog ha elkéri úgy, hogy nem tiszta?

2009. szept. 24. 20:44
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, olyan fura. De ahogy olvasgatom itt a válaszokat, nem egyértelmű, hogy odaadjam vagy sem... Én sem tudok dönteni. Mindig azt mondja, hogy nem érdemel ennyit? Meg nem is szeretem, és hasonló hülyeségek... Nem tudom mit csináljak...
2009. szept. 24. 20:55
 14/25 anonim ***** válasza:

Az én volt pasim azt monta gyűjti. Viccnek gondoltam, de most már kinézem belőle, amilyen perverz állat volt.

Amúgy ő is akart adni egy alsót, de nem éreztem rá késztetést, hogy elhozzam.

Add szerintem oda, nincs benne semmi, ez legyen a legkisebb gondod vele, azt kivánom. :D

2009. szept. 24. 21:00
 15/25 anonim ***** válasza:

Megdöbbentő,hogy a mai fiatalok milyen perverz dolgokat találn k ki.

Egy kisvárosban lakom.Kb 40 évvel ezelőtt történt az alábbi eset:Akkoriban az asszonyok dolgoztak,és hétvégén volt a nagymosás.Általában az udvaron teregettek.Akkor még a kapukat nem tartották zárva.Egyszer csak egyre többen vették észre,hogy a kötélről eltűnt a bugyijuk,kombinéjuk.A végén valaki jelentette a rendőrségen a dolgot.A rendőrök elkezdtek nyomozni,és persze az asszonyok is kifegyeltek a ruhákra.Elkaptak egy 25 éves férfit,aki lopkodta a fehérneműket.Legalább 100 alsóneműt talátak a lakásán,és bevallotta

hogy azért kellettek neki a bugyik,hogy amikor maszturbál,abban élvez el.

Én nem adnék neki bugyit.Ha akar tőled valami személyes holmit,adj neki valami mást.Ha viszont ragaszkodik hozzá,akkor jobb ha elváltok egymástól.

2009. szept. 24. 21:08
 16/25 A kérdező kommentje:
Amúgy meg tök visszahúzódó... Alamuszi nyuszi nagyot ugrik...:D:D:D Jáááj, komolyan mondom... A mérleg egyik fele, hogy jaj semmi gáz, legyen vele boldog, a másik, hogy egy perverz állat és mit akar az OLYAN bugyimmal... Wááááá...
2009. szept. 24. 21:08
 17/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Szerintem is elég durva, mondtam is neki, hogy véget vetek az egész kapcsolatnak ha ezt folytatja. Akkor mindig azt mondja, hogy jó nem kérem többet. Eltelik egy hét és kezdődik minden újra... A legdurvább az, hogy nem egy hosszabb kapcsolatról van szó, mindössze fél éve vagyunk együtt...
2009. szept. 24. 21:12
 18/25 anonim ***** válasza:
hehe, vagy fogadott a haverjaival, hogy el tudja kérni a bugyidat......ne parázz ezen amúgy. ha nem akarod ne add oda. szükséged van rájuk, aztán kész ...max tisztán vagy hajlandó egyébként is.
2009. szept. 24. 21:21
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a durva? Az én barátom is kért tőlem egy bugyit. Odaadtam neki. Még mindig együtt vagyunk, pedig ennek már több hónapja... azt mondta azért kell neki, mert amit én adtam, az volt egyszer rajtam, és hogy megőrizze emlékbe, ha egysze szakítanék vele... mert általában semmi sem tart örökké (:S). Szerintem nyugodtan odaadhatsz neki egyet... most komolyan, szerintem nem kell sajnálni tőle, hisz csak egy textil alsóneműről van szó, ráadásul nem is az egész fehéérnemű tárad.
2009. szept. 24. 21:37
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de két boxerem van a barátnőmnél, azok a pizsis nacijai, közben nekem meg már nincs miben járnom szinte. :D

Szerintem nem gáz, ha pedig nedves akkor tök jó beleszagolni, érezni rajta a csajszi illatát ... hmmm, de ez csak pár napig működik. Szagolni én is szoktam, de cuccosan nem kérném el, értelme nincs.

Üdv. 24/F

2009. szept. 25. 00:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!