Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom arra kért, hogy adjam neki az egyik bugyimat. Ti mit szólnátok ehhez?
Az én pasim mindig emlékbe kérte, de nem akartam adni.
Kérdeztem minek az emlék, ha együtt vagyunk.
Aztán beadtam a derekam, odaadtam, de inkább visszaadta azonnal. Rá 1 hétre szakítottunk.
Szerintem csak akar tőled valami intimet, amin esetleg érzi az illatod is.
De miért perverz dolog ha elkéri úgy, hogy nem tiszta?
Az én volt pasim azt monta gyűjti. Viccnek gondoltam, de most már kinézem belőle, amilyen perverz állat volt.
Amúgy ő is akart adni egy alsót, de nem éreztem rá késztetést, hogy elhozzam.
Add szerintem oda, nincs benne semmi, ez legyen a legkisebb gondod vele, azt kivánom. :D
Megdöbbentő,hogy a mai fiatalok milyen perverz dolgokat találn k ki.
Egy kisvárosban lakom.Kb 40 évvel ezelőtt történt az alábbi eset:Akkoriban az asszonyok dolgoztak,és hétvégén volt a nagymosás.Általában az udvaron teregettek.Akkor még a kapukat nem tartották zárva.Egyszer csak egyre többen vették észre,hogy a kötélről eltűnt a bugyijuk,kombinéjuk.A végén valaki jelentette a rendőrségen a dolgot.A rendőrök elkezdtek nyomozni,és persze az asszonyok is kifegyeltek a ruhákra.Elkaptak egy 25 éves férfit,aki lopkodta a fehérneműket.Legalább 100 alsóneműt talátak a lakásán,és bevallotta
hogy azért kellettek neki a bugyik,hogy amikor maszturbál,abban élvez el.
Én nem adnék neki bugyit.Ha akar tőled valami személyes holmit,adj neki valami mást.Ha viszont ragaszkodik hozzá,akkor jobb ha elváltok egymástól.
Nem tudom, de két boxerem van a barátnőmnél, azok a pizsis nacijai, közben nekem meg már nincs miben járnom szinte. :D
Szerintem nem gáz, ha pedig nedves akkor tök jó beleszagolni, érezni rajta a csajszi illatát ... hmmm, de ez csak pár napig működik. Szagolni én is szoktam, de cuccosan nem kérném el, értelme nincs.
Üdv. 24/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!