Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom arra kért, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom arra kért, hogy adjam neki az egyik bugyimat. Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 19:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%

Hát mit?:D

Ha ez a vágya...hát add neki....:D Gondolom kell neki, hogy nézegesse...legyen valamije ami a tiéd...de mégis valami intimebb....

Áhh...fúj milyen vagyok...XDmire használja majd szerinted? felveszi?:P

2009. szept. 24. 19:40
 2/25 anonim ***** válasza:
41%
Mit szolnék? Semmit. Odaadnám. Nincs benne semmi extra...
2009. szept. 24. 19:41
 3/25 anonim ***** válasza:
58%
szerintem aranyos gesztus =Đ
2009. szept. 24. 19:41
 4/25 anonim ***** válasza:
33%
Én azért elgondolkoznék ezen.Perverz pasasok szokták gyüjteni a női fehérneműket.Egy normális férfinak nem ilyen emlék kell a barátnőjétől!
2009. szept. 24. 19:44
 5/25 anonim ***** válasza:
86%
Biztos elfogyott már neki az alsónacija.
2009. szept. 24. 19:45
 6/25 A kérdező kommentje:

Kedves 1. válaszoló. Azért annyira hülye nem vagyok, hogy azt gondoljam, hogy fel akarja venni...:D

Amúgy legjobban az zavar, hogy olyan bugyit kérne tőlem, ami nedves...Úgy...:P Ez nekem kicsit fura... Vagy én túlzom el a dolgot ennyire? 16 évesen nem túl természetes számomra, hogy a barátomnak ilyen kérése van...

2009. szept. 24. 19:46
 7/25 anonim ***** válasza:
Nekem az előző barátom nagyon egy nem is tudom miylen csávesz volt.:D(Talán idegsukkos) Mikor szakitottam vele akkor mire észrevettem az összes bugyim eltűnt.És azóta se kaptam vissza (nem mintha kellene) és ujjakat kellett venni.A végén kiderült hogy azért vitte el hogy elátkozzon(mert szakittotam vele és nem tudott beletörödni csak igy) és kellett valmi tárgy féleség tölem.ö ezt találta szimpatikus dolognak.
2009. szept. 24. 19:49
 8/25 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó Válaszoló! Ez nagyon durva...:S Én nem akarok a barátommal szakítani (szal nincs miért elátkoznia:P), de akkor sem értem, hogy állandóan ezzel csesztet, hogy ugye majd nekiadom a bugyimat..:S
2009. szept. 24. 19:53
 9/25 anonim ***** válasza:

Én magamtól ajánlottam fel neki, mondanom sem kell, nagyon-nagyon örült neki (: És egyidős vagyok veled.

Semmi furcsa nincs benne szerintem.

2009. szept. 24. 20:18
 10/25 anonim ***** válasza:

én adnék neki, de csak egy tisztát, ami ki van mosva

így ő is megkapta,amit akart, de neked sem ciki

2009. szept. 24. 20:19
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!