Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogyha egy hónapon belül nem fekszem le vele, nem bírja tovább és elhagy, pedig nagyon szeret. Mit tegyek?
OFF Ez nem érdem kérdése. ON
Esetedben erősen gyanús, hogy valami komoly pszichés ok állhat a háttérben, nem csupán az, hogy elsőre fájt. Sőt, az is lehet, hogy a kapcsolat fordított, és csak AZÉRT fájt, mert a lelki ok ott van a háttérben. Ezt messziről nem lehet megítélni, de szerintem megérné foglalkozni vele.
Persze ez arra az esetre igaz, ha egészséges vagy, nincs semmi szervi bajod, megfelelően fel voltál izgulva, nincs gombás fertőzésed, nem voltál túl száraz stb. Tehát ha elvileg minden rendben volt az első alkalomnál természetes izgalmat leszámítva és mégis ennyire begörcsöltél, akkor.
Ha sehogy sem megy a dolog és ennyire erős a félelmed, akkor mindenképp tanácsolom, hogy fordulj egy szexológushoz! Akár neten keresztül is kérdezhetsz tőle. Mert ha ennyire félsz, akkor szükség lesz egy szakember tanácsaira is!
22/F
De te most melyik félelmedről beszélsz?
volt egy kapcsolatod ami alapod adott arra hogy a szextől félj?
vagy volt egy kapcsolatod ami alapot adott hogy attól félj, hogy elhagynak?
Azért ennyi idősen már az ember túl tudja magát tenni dolgokon, mindenkinek voltak szarul végződő kapcsolatai, szenvedtek utána, de túltették magukat.
Most ott van valaki aki szeret téged, te meg az előző hülyeségekre koncentrálsz ahelyett, hogy a srácra figyelnél és az érzéseire. Gondolom neki sem esik túl jól, hogy ő mindent elkövet, hogy rendben legyetek, te meg az előző kapcsolatondál tartasz még...
Ne b*szogassátok már! Az a bajotok, h ő még nem szexelt 15 évesen, mint a mai fiatalok??
Szerintem beszéljétek meg a barátoddal, h te szakemberhez fordulsz, ő pedig várja meg, amíg hatásos lesz a terápia. Ha emiatt otthagy, nem is érdemelt meg. Azzal, h fenyeget, csak ront a dolgon.
A srác nem fenyegeti. De egy egészséges kapcsolatban egy 23 és egy 26 éves félnél a szex is hozzátartozik. És a 26 éves srác próbálkozik, a csaj meg visszautasítja a félelemei miatt. És az sem normális,illetve úgy fogalmazok, hogy nem egészséges, hogy egy fiatal nőnek terápiára kéne járni egy rosszul végződő kapcsolat miatt.
Másokat két gyerekkel hagynak egyedül a semmibe és talpra tudnak állni. Csak összehasonlítás képp mondtam.
és senki nem b*szogatja a kérdező, csak próbáljuk felvilágosítani, hogy ez amit most csinál nem müködőképes, és kb 20 tanács jött ahogyan ezt meg tudná oldani.
Ennyi erővel semmibe ne kezdj bele,mert minden végződhet rosszul is. Fejedre esik egy tégla munkába menet és akkor többet nem mész dolgozni.
14:55-ös vagyok. Bingó! Erről beszéltem. Kínlódhatsz még vele egy darabig, de kérhetsz segítséget is. Irány a szakember, nincs ezen mit szégyellni! Feltételezem, ha egyedül is menne, márt ment volna, hiszen a tudatos akarat részedről megvan, ezt írtad. Így az "ess rajta túl hamar!" típusú tanács számodra nem az igazi. Ha képes lettél volna erre, már megtetted volna, nem?
OFF Én nem is értem. Az embereket. Mármint ha tönkremegy a TV-jük, se perc alatt kihívnak hozzá egy szakember szerelőt. De ha az életük készül tönkremenni, akkor csak állnak és néznek, mintha az ciki lenne, hogy nem ért mindenki a tudatalattihoz, és nincs mindenkinek pszichológiai képzettsége. Agyrém. ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!