Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom azt mondta, hogyha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta, hogyha egy hónapon belül nem fekszem le vele, nem bírja tovább és elhagy, pedig nagyon szeret. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Huszonévesek vagyunk mindketten, én még szűz. Petting, orális szex bőven volt már, de én rettegek attól, hogy belémhatoljon (azt sem engedem, hogy megujjazzon, az is nagyon fájt egyszer próbálta). Próbálkoztunk már, de mindig begörcsöltem lelkileg és fizikailag is, nem ment. Lassan 3 hónapja próbálkozunk, ő mindent megpróbált, de nem megy. Most ezzel próbál hatni rám, hogy határidőt adott. szeretem, kívánom is, de a félelmem erősebb. Nem akarom kínozni őt sem. vagy ne lassan akarjuk megtenni, hanem tegye be gyorsan és essek túl rajta, hátha a félelmem is elmúlik?
2009. szept. 24. 14:34
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
74%

Két eset lehetséges:

1- Te valójában 14-15 éves vagy, és egy húszéves fiú meg akar fektetni.

2- Kifogtál egy olyan 20 év körüli arcot, aki meg akar fektetni.

2009. szept. 24. 14:37
 2/52 anonim ***** válasza:
78%
Ha igazából szeretne, nem zsarolna ilyenne, hanem megvárná, míg eljön az az idő, amikor Te is szeretnéd. Nem szabad elsietni. Pláne nem az elsőt...
2009. szept. 24. 14:38
 3/52 anonim ***** válasza:
76%

Egyszer pedig túl kell esni rajta. Utána meg majd sajnálni fogod, hogy nem hamarab vágtál bele.

Szerintem egyszer szorítsd össze a fogad, aztán bírd ki, meglátod utána pár alkalom még max nem az igazi, de aztán csak azt akarod majd csinálni.

2009. szept. 24. 14:38
 4/52 anonim ***** válasza:
62%

biztos vannak olyan lelki sérült emberek akiknek nem könnyű az első szex.

De azért nem hiszem hogy ha semmi ilyen nem áll a háttérben ennyire rá kelljen görcsölnöd. Mitől félsz? nem műteni fognak.Nem a hibáidat fogja nézni a testedben, hanem végre fizikálisan is ki akarja mutatni mennyire szeret és kíván téged mint nő, úgy ahogy vagy. A kisebb-nagyobb hibáiddal együtt, senki nem tökéletes.

ha állandóan görcsölsz akkor sajnos el fogod veszíteni.

Már nem tizenéves kis csitri vagy, aki azt hiszi ha nincs gyertyafény meg rózsaszirmok akkor már nem is lehet jó.

Magadban kell ezt megoldanod.

2009. szept. 24. 14:39
 5/52 A kérdező kommentje:
Én 23, a párom 26 és ha csak le akart volna fektetni, nem lenne velem több mint fél éve, hanem az első kísérlet után továbbáll. sokkal könnyebb lenne, ha így lenne, mert akkor kirúgnám vagy hagynám menni és kész, de tényleg szeretjük egymást, ezért nehéz, hogy a félelmem még ennél is erősebb.
2009. szept. 24. 14:40
 6/52 anonim ***** válasza:
71%

ezesetben mégis miről beszélünk?

a félelmed erősebb a szeretetnél. el fog hagyni a 'csába és már bocs de ezesetben meg is érdemled

18/F

2009. szept. 24. 14:43
 7/52 A kérdező kommentje:
De pont az a kérdésem, hogy hogyan tudnám ezt a félelmet leküzdeni, hogy ne hagyjon el.
2009. szept. 24. 14:45
 8/52 anonim ***** válasza:
69%

szembe kell nézni vele mint minden más fóbiával/félelemmel.

még midnig 18/F :D

egyszer tegye be egyközepes-gyors sebességgel lesz egy ÁÚÚÚ aztán 2-3 alkalom és már jó is lesz minden nem kell ráparázni, akkor csak összeszorítod magadban és jobban fog fájni.

2009. szept. 24. 14:47
 9/52 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk úgy hogy összeszeded magad és leállsz a hisztivel. Mert ha tényleg nem ért lelki trauma ami miatt feszengj, akkor ez csak hiszti. Hihetetlen hogy 23 évesen ennyire rettegj a szextől. Ha nem akarod ne tedd meg, de akkor elhagy, jogosan, és majd jön egy másik aki szintén. Azért huszonéves korban már normális hogy valaki nemi életet él a szerelmével.
2009. szept. 24. 14:49
 10/52 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem csak lefektetni akar. de azért gondolkodj, ő már 26 éves. te pedig nem egy 15-16 éves tinilányka vagy, aki még tépelődik folyamatosan, hogy megtegyem? ne tegyem meg? neki már nemilyen nőre van szüksége, főleg hamár hónapok óta együtt vagytok. ő 26 éves, nem 15, vagy 16. és tesem vagy már 16.

énis nagyon ellene vagyok az ilyeneknek, hogyha nem fekszel le velem, elhagylak, de nem ilyen esetben, mint a tietek. gondolkozz, hónap óta együtt vagytok, és 20on felüliek, ő már közel a 30hoz.

itt most neked kéne lépéseket tenned, ha nem akarod őt elveszíteni.

és nem rögtön durr bele szex-szel, hanem először pettinggel. kezdjétek el újra az ujjazást, de csinálja lassabban, és gyengédebben. fokozatosan fogsz majd tágulni, és nemfog fájni már később egyáltalán.

használsz tampont? ha nem, akkor jobb lett volna, ha használsz, mert azis tágít, és most kevésbé lennének ilyen problémáid.

én azt javaslom, hogy kezdjétel el a projektet, mert nem húzhatod a végtelenségig. ha őt most elveszíted, itt maradsz 21 évesen szűzen, jön majd egy követekző barátod, akivel meg ugyanez lesz a helyezet, h nemmersz majd lefeküdni, mert fáj.

és még vmi, ha tényleg ennyire drasztikus a helyzet, h ennyire szűk vagy, és semmi sem megoldás, akkor ezegy betegség. vaginizmusnak hívják.

2009. szept. 24. 14:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!