Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon ciki? Voltam prostinál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki? Voltam prostinál, de csődöt mondtam.

Figyelt kérdés

Már nem útszélinél, hanem háznál, igényesnél.

Otthon sose volt ilyen gondom, de nem tudom miért, egyszerűen nem ment a dolog. Nagyon kellemetlenül érzem magam, mert nem tudom milyen gyakran fordul elő ilyen áluk és arra gondolok, hogy biztosan kibeszélik egymás közt, és most rajtam röhögnek. Ő nagyon kedvesen kezelte le a dolgot, de nem tudom mit higgyek. Milyen gyakran fordul elő ilyen náluk? Mit gondol most rólam? Vagy ne foglalkozzak vele?

2009. szept. 24. 13:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
És most mit foglalkozol vele, az csak egy k*rva, azt se hinném el neki ami igaz, ki ad egy r*bi véleményére? Hagyd már:) Amúgy valószínű, hogy valamilyen lelki ok miatt mondtál csődöt, vagy csak nem is tetszett a csaj.
2009. szept. 24. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Engem miért kellett lehúzni, mikor én csak kérdeztem. :(
2009. szept. 24. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Figy, ha már van exnejed, akkor nem lehetsz olyan nagyon fiatal. Szóval ennyi idősen szerintem ne szarozz már ezen a ciki, nem ciki dolgon, ezt ki kell nőni vmikor, mert különben megkeseríti az életed, mert állandóan nem lehet tökélynek lenni és mindennek megfelelni. Mellesleg orgazmus szempontjából a csaj jóval cikibb mint te, hiszen neki jó ha a napi 10 pasi közül eggyel összejön. Te is ember vagy, kész. Ha stresszes az ember, akkor egyszerűen nem tudja úgy (vagy egyáltalán) élvezni a szexet, csak sajna a férfiakon ez látszik. Ennyi. Örülj neki, hogy még vannak érzéseid és szerintem ne járj prostikhoz, hanem próbáld igazából megoldani a problémáidat. Ez csak egy vélemény volt az alapján a benyomás alapján, amit rám tettél.
2009. szept. 25. 13:23
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Ismét voltam nála és most tökéletes volt minden. Kissé megnyugodtam, hogy most már nyugodtan kibeszélhet, mert nem lehetett panasza rám. Szerencsére ő is nagyon kedves volt, egyáltalán nem úgy viselkedett, mint aki profi és pénzért csinálja.

2009. okt. 8. 16:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnos rendes lánynál mindig a teljesítési kényszer van, mert ha nem jó a telejsítmény ilyen olyan oknál fogva,akkor tovább áll,és keres egy jobbat magának. Ez a nagy áltlánosság manapság.Tisztelet a kivételnek. De prostituáltnak ez csupán futószalag munka,ha valaki nem tőrzsvendék,akkor a hárommal ezelöttire nagyon szerintem nem is fog annyira emlékezni, illetve ott nincs teljesítési kényszer, semmit nem kell tenni,csak élvezni amennyire a csövön kifér. A prostinak csak két dolog kínos,ha a kuncsaft bűzlik mint a lótrágya,meg ha nincs fizetés.
2010. szept. 21. 18:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!