Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki? Voltam prostinál, de csődöt mondtam.
Már nem útszélinél, hanem háznál, igényesnél.
Otthon sose volt ilyen gondom, de nem tudom miért, egyszerűen nem ment a dolog. Nagyon kellemetlenül érzem magam, mert nem tudom milyen gyakran fordul elő ilyen áluk és arra gondolok, hogy biztosan kibeszélik egymás közt, és most rajtam röhögnek. Ő nagyon kedvesen kezelte le a dolgot, de nem tudom mit higgyek. Milyen gyakran fordul elő ilyen náluk? Mit gondol most rólam? Vagy ne foglalkozzak vele?
Szeritem önmagában is gusztustalan ez... :S
Az én véleményem az, hogy azért mondtál csődöt, mert te sem akartad a szexet azzal a nővel.
L/22
És így is ki kellett fizetned a teljes árat, vagy így azért valamennyit engedett? Vagy volt valami más, csak nem közösültetek? Mesélj már erről légyszíves, hogy hogy is működik ez. Nem akarok elmenni vagy ilyesmi, csak érdekel. :)
Köszi. Üdv.
én csak azt szeretném tudni, hogy van valakinek gusztusa megd*gni egy nőt, akit naponta 8 különböző férfi használ?:S
persze a barátnő nehogy 3 pasinál többel legyen előttetek, mert akkor k*rva.
szánalom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!