Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon ciki? Voltam prostinál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki? Voltam prostinál, de csődöt mondtam.

Figyelt kérdés

Már nem útszélinél, hanem háznál, igényesnél.

Otthon sose volt ilyen gondom, de nem tudom miért, egyszerűen nem ment a dolog. Nagyon kellemetlenül érzem magam, mert nem tudom milyen gyakran fordul elő ilyen áluk és arra gondolok, hogy biztosan kibeszélik egymás közt, és most rajtam röhögnek. Ő nagyon kedvesen kezelte le a dolgot, de nem tudom mit higgyek. Milyen gyakran fordul elő ilyen náluk? Mit gondol most rólam? Vagy ne foglalkozzak vele?

2009. szept. 24. 13:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem Ne foglalkozz Vele.
2009. szept. 24. 13:29
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem ciki! Van ilyen!

25L

2009. szept. 24. 13:35
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

Szeritem önmagában is gusztustalan ez... :S

Az én véleményem az, hogy azért mondtál csődöt, mert te sem akartad a szexet azzal a nővel.

L/22

2009. szept. 24. 13:35
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
nem ciki, viszont ha ki kellett fizetni, akkor rossz üzlet.
2009. szept. 24. 13:52
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
egyszer én is voltam prostinál, és nekem is nehezebben ment, mint egy olyan csajjal akit valamilyen szinten már ismerek... 50 perc kellett h elmenjek...:S nekem elég ciki volt, mert a csaj se kezelte le túl jól a dolgot...
2009. szept. 24. 13:52
 6/15 anonim ***** válasza:
8%

És így is ki kellett fizetned a teljes árat, vagy így azért valamennyit engedett? Vagy volt valami más, csak nem közösültetek? Mesélj már erről légyszíves, hogy hogy is működik ez. Nem akarok elmenni vagy ilyesmi, csak érdekel. :)

Köszi. Üdv.

2009. szept. 24. 13:58
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

én csak azt szeretném tudni, hogy van valakinek gusztusa megd*gni egy nőt, akit naponta 8 különböző férfi használ?:S

persze a barátnő nehogy 3 pasinál többel legyen előttetek, mert akkor k*rva.

szánalom.

2009. szept. 24. 14:14
 8/15 anonim ***** válasza:
56%
ez undorító, hogy ilyenre vetemedtél, hogy prostihoz menj, megérdemled!
2009. szept. 24. 14:42
 9/15 anonim válasza:
86%
Szerintem te olyan típus vagy, akinek kell az érzelem a szexhez, ezért nem ment véleményem szerint a dolog.
2009. szept. 24. 14:48
 10/15 A kérdező kommentje:
A kérdés nem az volt, hogy undorító-e a prostihoz járás. Kérem, hogy aki csak becsmérelni tud emiatt, és nem a kérdésre válaszol, az inkább ne is írjon. Nem ismeritek az előzményeket, a körülményeket, a volt feleségemet, tehát nem tartom korrektnek így véleményt alkotni.
2009. szept. 24. 14:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!