Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés óta nem adom oda a férjemnek a mellemet, mert az a babáé. Ti ezt hogy gondoljátok?
a baba pedig a férjedé! (is)
szóval a melled neki is jár :)
Bocsáss meg, kérlek, de ez szerintem butaság.
Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy te meg a férjedé vagy, és ez felülírja a kérdésben tett kijelentésedet.
De az ilyesminek semmi értelme, mert soha senki senkié. Helyette inkább egyszerűen azt nézd, hogy kinek mi a jó. Ha neked is jólesik, ha a férjed kényezteti a melledet, akkor ugyan miért tagadnád meg tőle, főleg, ha ezzel a tejtermelésedet egyáltalán nem veszélyezteti (sőt, esetleg még fokozza is)?
Ha meg nem esik jól, ha babrál vele, akkor egyszerűen azt mondd, nyíltan és egyenesen, és ne gyárts köré ilyen mellébeszélést.
Szülésznő vagyok és elsőkézből látom a dolgokat, hogy miken megy keresztűl egy nő szülés után. Teljesen természetes, ha így érzel. Van aki még egy darabig szeretkezni se tud. Szülés után a nőből, a feleségből anya lesz. Egy teljesen más ember, aki még neki is új, neki is meg kell szoknia.
Ne hallgas azokra akik szerint ez butaság, ők vagy nem szültek még, vagy nem úgy élték meg mint te.
Szóval nyugodj meg, nem vagy ezzel egyedűl. Idővel meg fogod szokni és nem fog zavarni a dolog.
Hát ne csodálkozz, ha ezek után majd bejelenti, hogy válni akar.
Nem hinném, hogy a baba elől akarja elinni a tejet, neki csak a tested érzése kell, és ha ezt sajnálod tőle, akkor elég bunkó egy csaj vagy.
Amúgy meg miért lenne a babáé, mikor a tied. Vagy a következő gyerekednek sem fogod majd odaadni, mert azt már elajándékoztad a mostani gyerekednek?
Szóval szerintem nagyon rosszul gondolod a dolgokat.
Legjobb úton vagy ahhoz, hogy a férjed más nők után kezdjen kajtatni.
Aztán majd mondhatod, hogy te semminek se voltál oka, csak minden pasi disznó...
Felejtsd el az ilyen butaságot, a férjednek szüksége van rád, nem csak a kisbabátok anyjaként, de mint nőre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!