Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehet hogy amolyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet hogy amolyan "egymenetes" vagyoK?

Figyelt kérdés
Az a bajom hogy ha szexelek a barátnőmmel és elmegyek akkor utána már nem igazán megy.Igaz hogy nagyot élvezek és utána már agyilag sem gondolok rá,és nagyon elálmosodom,de eszméletlenül.Ha esetleg volt hogy ment még utána mondjuk 2 menet az már eszméletlen nagy erőfeszítésembe került és teljesen kifulladtam.Mit lehet ezzel tenni?Amíg el nem megyek általában azt bírom akár 1 óráig is,de miután elmentem ennyi.
2009. szept. 23. 10:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ez a bajom mint a kérdezőnek és sajna nekem egy nap cakli-pakli 3 menetnél több nem volt, viszont 1 után szinte vége. hirtelen nem is menne mégegy. Ha meg elkezdek izzadni akkor már van, hogy az első se megy. Ez nagyon idegesít és gondolom páromat is.
2009. szept. 23. 14:46
 12/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom.Egy csónakban evezünk.Nagyon meg kell magam erőltetni hogy több menjen,ezért inkább nyújtom ameddig tudom...
2009. szept. 23. 15:03
 13/19 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen, de nem bánom, mert nekem sincs kedvem/erőm egy másodikhoz. Az első az hosszú, és el is megyek mindig, így az is elég bőven. Max úgy van több,ha egész nap együtt vagyunk, de akkor max reggel meg este. Több nem megy, és nem is igénylem.

21/L

2009. szept. 23. 16:42
 14/19 A kérdező kommentje:
Szerencsére nálunk sincs gond ebből.Ugye akkor van baj,ha két olyan ember kerül össze akiknek más a szexuális étvágyuk.
2009. szept. 23. 17:04
 15/19 anonim válasza:
Ne avval foglalkozz, hogy hány menetet birjál ki hanem avval, hogy a kedvesedet minél többször elégitsd ki.Ha nem megy több akkor nem kell, hogy erőltesd a dolgot.Mindenki más beálitottságú.
2009. szept. 23. 18:30
 16/19 anonim ***** válasza:
aki lepontozza a válaszokat az megtoszhatja az anyukáját :)
2009. szept. 23. 18:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Én sokáig azt hittem ez a természetes,a többmenetesek csak kamuznak. Nekem fiatalabb koromban se ment soha több menet,de az eddigi partnereimnek elég is volt mindig. Szóval ez egyén,és partnerfüggő.
2009. szept. 23. 20:40
 18/19 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van.Köszi.Igazából tényleg elég mindkettőnknek szóval tényleg felesleges ezen rágnom magam.
2009. szept. 24. 12:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk tényleg elég undorító, hogy az ember megosztja itt a dolgait, valami paraszt meg lepontozgatja.
2009. szept. 25. 08:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!