Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehet hogy amolyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet hogy amolyan "egymenetes" vagyoK?

Figyelt kérdés
Az a bajom hogy ha szexelek a barátnőmmel és elmegyek akkor utána már nem igazán megy.Igaz hogy nagyot élvezek és utána már agyilag sem gondolok rá,és nagyon elálmosodom,de eszméletlenül.Ha esetleg volt hogy ment még utána mondjuk 2 menet az már eszméletlen nagy erőfeszítésembe került és teljesen kifulladtam.Mit lehet ezzel tenni?Amíg el nem megyek általában azt bírom akár 1 óráig is,de miután elmentem ennyi.
2009. szept. 23. 10:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Ez engem is érdekelne, mert én meg a másik oldalon vagyok, és szertném, ha a párom is többször élvezne!
2009. szept. 23. 10:12
 2/19 anonim ***** válasza:
hmm ez is egyénfüggő akkor, mert nekem a párommal volt olyan, hogy egymás után 5ször csináltuk, bár én 5ödjére már nem tudtam elmenni :D
2009. szept. 23. 10:44
 3/19 A kérdező kommentje:
És ő mint az ötször elment?
2009. szept. 23. 11:06
 4/19 anonim ***** válasza:
45%
Hát öcsém ez van ezzel kell beérned. Kinek mennyi az étvágya. Osztriga talán segítene neked. Tényleg jó....próbáltam, bár lehet csak placebó a kis dög :D:D:D
2009. szept. 23. 11:38
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem a pasik többsége ilyen, szex után elálmosodik pillanatok alatt. Esetleg próbáljátok meg hogy reggel, ébredés után akcióztok (vagy délutáni szunya után). Ha kipihent vagy, simán lehet hogy utána egy kis pihi is elég lesz, aztán lehet folyt. köv...

Sok sikert!

2009. szept. 23. 11:48
 6/19 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok vele, szerintem ez normális, bár persze jobb lenne, ha többször bírnám. Annyit lehet tenni, hogy amíg elmész, azt minél jobban elhúzni, hogy azalatt a csaj menjen el akár többször is.
2009. szept. 23. 11:48
 7/19 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak:Igen azt szoktam és akkor nincs baj,mert ő többször is elmegy én meg egyszer.De az mondjuk iszonyat nagy.

Utolsó előttinek:Köszi!Az a helyzet ha kipihent vagyok akkor annyira nem fáradok el,bár van hogy igen,de valahogy agyilag akkor sem igénylem annyira már.Vagy ha mégis akkor is idő kell mire megy testileg.

2009. szept. 23. 11:52
 8/19 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen "problémám", de kb negyed/fél óra alatt rendbe jövök, ha közben nem maradok az ágyban, hanem matatok valamivel.

Szerintem próbált meg elvonni valamivel a figyelmedet, öltözzetek fel újra, igyatok meg egy bambit, beszélgessetek egy kicsit, és szerintem a második vetkőzésnél újra meg fog jönni a kedved. Nekem ez bevált, és nincs is belőle gond.

És tisztekletem annak (a NŐnek), aki egy fekvő helyében egy pasiból három menetet ki tud hozni:-) - de komolyan!

2009. szept. 23. 13:10
 9/19 A kérdező kommentje:
Oké köszi megpróbálom.Olyan volt már hogy 5-ször sikerült de akkor sem egy huzamban hanem egész délután,és tényleg közbe mi is csináltunk mást.
2009. szept. 23. 13:14
 10/19 anonim ***** válasza:
Ez a lánytól is függ. Nekem volt olyan barátnőm, akivel szintén egy menet, és volt olyan, akivel 6-7x egymás után...
2009. szept. 23. 13:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!