Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet hogy amolyan "egymenetes" vagyoK?
Szerintem a pasik többsége ilyen, szex után elálmosodik pillanatok alatt. Esetleg próbáljátok meg hogy reggel, ébredés után akcióztok (vagy délutáni szunya után). Ha kipihent vagy, simán lehet hogy utána egy kis pihi is elég lesz, aztán lehet folyt. köv...
Sok sikert!
Utolsó válaszolónak:Igen azt szoktam és akkor nincs baj,mert ő többször is elmegy én meg egyszer.De az mondjuk iszonyat nagy.
Utolsó előttinek:Köszi!Az a helyzet ha kipihent vagyok akkor annyira nem fáradok el,bár van hogy igen,de valahogy agyilag akkor sem igénylem annyira már.Vagy ha mégis akkor is idő kell mire megy testileg.
Nekem is van ilyen "problémám", de kb negyed/fél óra alatt rendbe jövök, ha közben nem maradok az ágyban, hanem matatok valamivel.
Szerintem próbált meg elvonni valamivel a figyelmedet, öltözzetek fel újra, igyatok meg egy bambit, beszélgessetek egy kicsit, és szerintem a második vetkőzésnél újra meg fog jönni a kedved. Nekem ez bevált, és nincs is belőle gond.
És tisztekletem annak (a NŐnek), aki egy fekvő helyében egy pasiból három menetet ki tud hozni:-) - de komolyan!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!