Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek csak ritkán van kedve a kézimunkához. A szeretkezés meg csak több hónaponta egyszer ha előfordul. Sikerült már ezt megoldani valakinek?
Figyelt kérdés
Azt mondja neki ritkán van hiánya. Csak az a gond hogy általában csak hétvégeken találkozunk és ha én ki is elégítem neki nem szokott kedve lenni:SErőltetni meg nem szokom mert nem akarok semmi olyat amit ő nem szeretne.2009. szept. 22. 22:26
11/13 anonim válasza:
Szerintem nem csak a csajban van a hiba! Az még meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg nem jó neki? Én imádom a pasimat, teljes szívből szeretem, de sajnos a szex nem túl jó vele, és gyakran nincs hozzá kedvem. Elmondtam neki, és megígérte, hogy változtat. Talán neked is meg kéne kérdezned, hogy miért nem akarja,mi nem jó neki, stb!
12/13 anonim válasza:
um nemtudom, szoval aztmondja h huu de van kedve de amikor találkoztok elmulik ? ez nekem fura, magátol nemmulik el sztem az ien :P
13/13 A kérdező kommentje:
Nem.Aztmondja neki elég amikor kielégitem hetente egyszer de viszont neki altalaban nincs kedve engem kielegiteni.Szerencsesebb esetben ket hetente sikerul.
2009. szept. 23. 23:04
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!