Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek csak ritkán van kedve a kézimunkához. A szeretkezés meg csak több hónaponta egyszer ha előfordul. Sikerült már ezt megoldani valakinek?
Figyelt kérdés
Azt mondja neki ritkán van hiánya. Csak az a gond hogy általában csak hétvégeken találkozunk és ha én ki is elégítem neki nem szokott kedve lenni:SErőltetni meg nem szokom mert nem akarok semmi olyat amit ő nem szeretne.2009. szept. 22. 22:26
1/13 anonim válasza:
ezgáz:S hamár egyszer kielégitésröl van szó, szerintem legyen kölcsönös:S ha nincs kedve hozzá szerintem "nem annyira kíván" vagynemistudom:S beszéljétek meg ezt mindenképp
2/13 anonim válasza:
ne elégítsd ki akkor tesem,. előbbutóbb hiánya lesz majd
3/13 anonim válasza:
Az nem működik: fél évbe vagy egy évbe is beletelhet, mire hiánya lesz - de akkor is csak legyint majd egyet rá.
5/13 A kérdező kommentje:
Hát amikor itt ott mondja h hiánya van általában nem tudunk találkozni :S
2009. szept. 22. 22:53
6/13 anonim válasza:
miért nem tudtok talákozni? vagy lehet hogycsak szimpla kifogás hogy aztmondja hogy nemtudtok most találkozni és csak azért mondja hogy hogy hiánya van mert ugyis azt mondja hogy most nem tudtok találkozni :S szóval érted:)
7/13 A kérdező kommentje:
De csak hétvégén tudunk találkozni a suli miatt. Értem egyébként.
2009. szept. 22. 23:43
8/13 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de szereintem ő nem szeret téged.
Ha én szeretek valakit és ő engem kielégít,az a minimum hogy viszonzom.
Beszéljétek ezt meg.
9/13 anonim válasza:
Szerintem valaki más kenegeti.
De ha nem is, akkor is gáz. Keress egy normális lányt, ez csak rosszabb lesz.
10/13 anonim válasza:
Szerintem is hagyd ott. Ez nem kapcsolat, gyakorlatilag nincs szex, talizni se nagyon taliztok, egyszerűen sok értelme nincs a dolognak, keress egy közelebbi, normális csajt. És nehogy azzal gyere, hogy szereted .... mert mindketten tudjuk, hogy az nem igaz. Véletlenül nem ő az első neked?
Üdv. 24/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!