Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Engem ez bánt :-S
igen ezt én is "utáltam"... ezt a full passzív hozzáállást. nekem konkrétan elégé elment a kedvem ezután egy idővel... rossz a pasinak is, mert idővel majd beképzeli magának h ezt te nem is akarod stb... jobb ha ezen hamar túlteszed magad mer később elég nagy parák lehetnek
18/F
Ha majd megtanulod élvezni a szexet, és el tudod engedni magad, nem lesz semmi baj. :)
A sz.opástól meg nem kell félni csak száj+kéz (fogak behúz) :D Nem tudod elrontani, a pátod majd úgyis tudatja veled közben hogy neki mi a jó.
Ne félj, engedd el magad, a pasid téged akar ;)
L/22
figyelj, sztem nyugodtan tedd meg ezeket. hidd el semmi baj nem lesz... ha lenne is akkor tanulsz a hibából és a következő alkalomnál erre figyelsz. de ennek max8% esélye van.
nálam is volt ilyen helyzet.én is féltem először ráülni, legjobban orálisan kielégíteni... de mivel annyira szeretem a barátomat megtettem neki és jó volt.
am azt mondta hogy szeret, szal nem fog megcsalni és fog várni rád h megtedd ezeket.
de nyugodtan tedd meg :) pussz
Ne legyél már ilyen dinka! Azzel csak felidegesítetek! Ez komoly? És ha nemjól megy? Hamar ráérez az ember és akkor majd jólmegy. Ezért tuti nem fog elhagyni max majd jót röhögtök. Szerinted mi úgy születünk fiúk, hogy egyből megy? NEM! Ezek a dolgok miatt én még csak lányokat hallottam lenézően beszélni! A fiúk csak akkor mondják , hogy otthagyom ha nem csinál semmi. Kell a francnak egy bábú, aki csak fekszik. Szépen csüccs bele és csináld úgy ahogy neked jó, nem kel ide semmiféle görcsölés. Ha meg panaszkodik akor modhatod neki, hogy akkor csinálja ő úgy ahogy jólesik... :P Így korrekt?
P-87
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!