Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha véradáson voltam és ha van valami bajom akkor kiértesitenek engem? De ha van valami bajom akkor nem is adhatnék vért?
Ha adhattál vért, ergo nem volt eddig ismert ok amiért ne adhattál volna, akkor a levett mintát bevizsgálják, és ha valami rendellenességet találnak akkor kiértesítenek.
Viszont a hozzád legközelebb lévő vérellátóban illetve, ahova tartozol, de talán bármelyikben, ha kéred kiadják az eredményt. Csak be kell menned érte és elkérni.
Az utolsónak: nem tudom, hogy voltál-e már vért adni, de ez nem így működik. Ha eljutsz odáig, hogy adhatsz vért, akkor először egy tasakba vesznek le 450 mililiter vért, majd ez után közvetlenül még két kis üvegcsébe is, amit majd a laborban vizsgálnak meg. És mint írtam, ha valami rendellenességet találnak, akkor értesítenek, de az eredményt, ha szeretnéd tudni pontosan a vércsoportod, rh-t, vagy azt hogy milyen fertőzéseid nincsenek akkor kérd ki az eredményt egy vérellátóban. 14:39-es voltam.
Üdv. G (24/F)
15:05-nek:
A vért bevizsgálják és az eredmény alapján eldöntik, hogy pontosan mire is használható. Majd a vért szétbontják alkotóelemeire és ezekből készül el az "új" vér, amit valaki megkap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!