Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » THC pozitív a vérem, részt...

THC pozitív a vérem, részt vehetek így a véradáson?

Figyelt kérdés
Elég ritka vércsoportom van,s az anyám (aki orvos) javasolta,hogy mivel egészséges vagyok,adjak vért. Ezzel nem is lenne gond,mivel természetesen szeretnék segíteni,szívesen adnék vért, nem félek a tűtől...a gond az az,hogy rendszeresen fogyasztok marihuánát,ami miatt THC pozitív a vérem,s félek, hogy így kárt okoznék abban,akinek átadják...anyámnak már nem tudok mit kitalálni,hogy miért nem megyek el véradásra,nem szeretném,ha meg tudná,hogy szívok... Elmerjek menni vért adni szerintetek?
2010. júl. 1. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Pl elmehetnél, és ugyanezt a kérdést feltehetnéd az orvosnak a véradóban. Lehet, hogy teljes vért nem adhatnál, de pl vérsavót igen.
2010. júl. 1. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát azt nem tudom, hogy tesztelik-e a vért THC-ra, de talán igen. A THC abban a mennyiségben egyáltalán nem ártalmas, de szerintem a legjobb, ha kitalálsz valamit, hogy kihagyd a véradást.
2010. júl. 1. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Az tuti,h megvizsgálják a vért, szerintem a THC-t is nézik, de passz. Vmi nagyon jót találj ki. Csináltass gyorsan piercinget, akkor állítólag 1 évig nem szabad vért adni:) Vagy tetkót, vagy fülbevalót:D
2010. júl. 1. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Rengeteg dolgot nem néznek a vérben, mert nem érdekli őket. Semmi hatása nem lesz az emberre, ha ilyen vért kap. Nem ez a ciki, hanem a hepatitises vér, na AZ PARA.

Menj és segíts másokon, ha egy balesetben meg vért kapok és esetleg van benne THC, akkor majd ideírok egy köszit :D

2010. júl. 1. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:

A veradas elott ki kell toltened egy tesztet, amiben rakerdeznek, hogy mikor/ egyaltalan eltel e drogokkal.

0-as vercsoportommal eleteket menthetnek, de nekem sem engedtek, a rendszeres gyogyszer miatt. Mondd azt, hogy xyzalt szedsz( all. gyogyszer), amiatt kizarnak egybol.

2010. júl. 1. 14:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a jó tanácsokat! :-)
2010. júl. 1. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!