Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan nő aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan nő aki nem hajlandó lenyelni szopás után a spermát és az anál szexet sem akarja még ki se próbálni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 16:28
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
31%

én szinte mindig lenyelem a spermát,de senki ne mondja nekem azt,h finom meg stb,szóval meg tudom érteni azt is aki nem nyeli le.Mindenkinek szíve joga eldönteni,h mit nyel le ésmit nem.Semmi semkötelező.Én személy szerint azért csinálom,hogy a barátom emglegyen elégedve,ez kezdetektőlfogva így van,sosem gondolkodtam rajta,hogy nem nyelem le,szerintem ez nem oylan nagy dolog,hne lehetne teljesíteni.Az análtól viszont félek.Én nem kérném meg rá a barátomat,ő viszont megkért és nem akarok tőle megvonni semmi élvezetet.Lehet,h nekem is jó lesz,de eddig még csak 1 próbálkozáson vagyunk túl és az nagyon fájt nekem.Így sem zárkózom el a témától,mert tudom,h ez neki fontos,de el tudnám képzelni az életem seggbekuki nélkül is.

Szerintem egy próbát lehet tenni midnennel,max utána mondja azt az ember,hogy nem pálya.Azt viszont teljes mértékben megértem.

/Szmötyi/

2009. szept. 21. 19:10
 32/53 anonim ***** válasza:
91%

Az a gáz csillagom, hogy te az alapján határolsz be valakit, hogy mit vállal be a szexben. "csak 5 pózt ismernek és csak otthon félhomályban"... Tudod mindenki úgy csinálja ahogy neki kényelmes! És nem fogom csak azért seggbe dugatni magam, hogy a magadfajta überfasza lányok ne mondják rám azt, hogy gáz vagyok. Ugyanis nekem ez FÁJ.

Valamint a cuccot sem nyelem le, mert gyakran hányingerem van tőle, és nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni a barátom, ha esetleg kiszalad... De persze ez is nyilván gáz.

másrészt: a záróizom meglazulásának olvass utána. Az orvosok nyilatkozzák, hogy ez igaz. Tudod ez feltétlen reflex, akkor működik, amikor elmész wc-re. Te ezt szándékosan kivülről feszegeted, elveszti rugalmasságát és ez lesz a vége. Persze gondolom az orvosok is mind hülyék, a hozzám hasonlóak meg mind gázak, csak te vagy a topon, de ott legalább az első helyen....... Pff!

2009. szept. 21. 19:38
 33/53 anonim ***** válasza:
82%
Sztem meglepő a válasz: Van... ugye hogy meglepődtél?
2009. szept. 21. 19:42
 34/53 anonim ***** válasza:
81%
19:38 ott a pont.
2009. szept. 21. 19:46
 35/53 anonim ***** válasza:
92%
A kérdezőhöz hasonló p*csák miatt érzik azt a 13-14 éves kislányok is h nagyon gáz h még pasijuk se volt, pláne az h még szüzek is!!!!
2009. szept. 21. 20:58
 36/53 anonim ***** válasza:
92%

hát fantasztikus képet állítottál ki magadról kedves kérdező. nem azzal, h szereted az anált meg ilyenek, hanem azzal, h mit gondolsz azokról akik nem.

1-2 alkalommal ha kipróbálja senkinek nem lesz baja tőle, de a rendszeres anál miatt tuti h lesznek bajaid később. és amúgy tényleg nem erre lett kitalálva, szóval nem hiszem h le kéne szólnod azokat, akik nem akarják kipróbálni. nekem pl a barátomat is taszítja ez a dolog.

mindenki csinálja azt, ami neki jó. nem az a gáz ha csinálsz v nem csinálsz vmit, az viszont igen, ha nem azt csinálod amit szeretnél.

neked meg egy kicsit el kéne gondolkodni a hozzáállásodon.

2009. szept. 21. 21:39
 37/53 anonim ***** válasza:
73%

ennyire hülyeséget beszéltem.Nem testesítettem meg semmiylen szélsőséget,sztem nem elítélendő vagy bántó egyik megjegyzésem sem,de aki ennyire lehúzott az elmagyarázhatná,hogy miért!nem akarok (a kérdezőhöz hasonlóan) lenézve lenni...

/Szmötyi/

2009. szept. 21. 21:44
 38/53 anonim ***** válasza:
80%
én tuti hánynék..mellesleg a páromnak eszébe se jutott soha a számba élvezni...
2009. szept. 21. 21:59
 39/53 anonim ***** válasza:
a pasim sem szereti az anált, azt mondja nem olyan jó
2009. szept. 21. 21:59
 40/53 anonim ***** válasza:
Nekem is fáj az anál..persze kipróbáltuk
2009. szept. 21. 22:01
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!