Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan nő aki nem hajlandó lenyelni szopás után a spermát és az anál szexet sem akarja még ki se próbálni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 16:28
21/53 anonim válasza:
Ha ennyire hülyeségnek tartod akkor ezt nézd meg: [link]
22/53 anonim válasza:
Valaki elvből hányingert kap a dologtól,és azzal sokmindent nem lehet kezdeni,nem szabad erőltetni.Az anált valaki azért nem vállalja be,mert egészségügyi baja van,vagy lesz tőle,pl.:aranyér. A sperma meg nem mindig finom,pl nekem az első ilyen lenyelős élményem nem volt jó,mert majdnem visszajött a dolog,de mivel tetszett a srácoknak,megbarátkoztam a dologgal és simán megy.
23/53 anonim válasza:
Én mindig lenyeltem a spermát ha a párom épp a számban élvezett el, az anált is szeretem, bár nem csináljuk olyan gyakran! Nem a kedvencem! Szerintem mindig kell egy kis változatosság! Egy menyasszony
24/53 anonim válasza:
Például az én feleségem. Az még a szájába sem hajlandó venni sajnos. De ha így megy tovább kénytelen leszek keresni mást.
25/53 A kérdező kommentje:
Utolsó: helyes. Ez már elég durva. Remélem te nem elégíted ki orálisan, hülye pic sa.
2009. szept. 21. 18:17
26/53 anonim válasza:
te meg beteg vagy:D ha egy valaki létezik, aki pl szeret vért inni, akkor nekünk is kell? ha te szereted a nagyon csípős kaját, aki nem eszi meg, táplálkozási gondjai vannak?... :D
27/53 anonim válasza:
A spermát lenyelem, de az anált sose fogom kipróbálni...hogy miért? Azért mert a végbelünk nem erre lett kitalálva...tudod...nem tesz neki jót, ha folyton toszogatnak benne valamit, mert egy idő után tönkremennek a végbélben az izmok...aztán meg 30 éves korában magától összesz@rja magát az ember, mert nincs, ami megtartsa a székletet, másrészt szerintem elég gusztustalan és egyáltalán nem higiénikus...!
Lehet lepontozni...!
28/53 anonim válasza:
tanulhatnál egy kis biológiát...mert ott megtudnád, hogy de...a végbélben lévő izmok tönkremennek tőle...
Lehet, hogy most (még) nem sz@rsz be magadtól, de azért majd 10-20 év múlva megnézném, hogy hogy tartja az izmod a székletet...
29/53 anonim válasza:
Nekem barátom nem akarja kipróbálni az anált.És megértem ezvan elfogadom...hihetetlen, hogy vannak emberek akik nem képesek felfogni, hogy valakinek ez nem és kész :D pl. ha azt mondják a barátnőid degáz, hogy még nem vert agyon a pasid akkor agyonvereted magad sex közben? :)
30/53 A kérdező kommentje:
nem azért csinálom mert a barátnőim is, hanem mert élvezem. Nekem ez olyan természtes mint másnak az hogy csókolózik szex közben.
2009. szept. 21. 19:02
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!