Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok meg, hogyha nyilvános helyen (pl. buszon) feláll a szerszám és meg kellene igazítani mert kényelmetlen?
Figyelt kérdés
Elég kínos kotorászni meg nyúlkálni... :S2009. szept. 21. 11:45
11/17 anonim válasza:
Én is szégyenlős vagyok de nem nagyon érdekelt amikor meg kellett igazítani.... fogtam odanyúltam és helyreraktam nem érdekelt ki látta aki meg látta lehet hogy felizgult :D :D
:D
12/17 anonim válasza:
Kigombolom a nadrágom lehúzom a cipzárt, majd szépen helyére teszem xD
13/17 anonim válasza:
Miért csináltok ebből ügyet? Szerintem olyan cuki, amikor egy srác megigazítja a szerszámát. Legalább tudni lehet, hogy van neki. Remélem minél többen fel merik ezt vállalni és nem csinálnak belőle ügyet.
14/17 A kérdező kommentje:
hát arra kiváncsi lennék, hogy a lányok többsége mit gondol, amikor ilyen "helyreigazítást" lát... :D
2009. szept. 25. 20:32
15/17 anonim válasza:
gondolj egy nagyon öreg lány lógó csöcsöére. :) azt hamar elmúlik:)
16/17 anonim válasza:
Nagyon vicces!Lehet valakit éppen egy öreglány lógó csöcse hoz izgalomba!Izlések és pofonok!:)))
17/17 anonim válasza:
benyulok igazgatom oszt kesz.
ha senki nem latta akkor jo, ha meg latta ugyis jo. s ha nem tetszik neki hogy en hejrerakom akkor ne nezzen oda, vagy jojjon oda es kerjen egy pofot.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!