Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan oldjátok meg, hogyha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjátok meg, hogyha nyilvános helyen (pl. buszon) feláll a szerszám és meg kellene igazítani mert kényelmetlen?

Figyelt kérdés
Elég kínos kotorászni meg nyúlkálni... :S
2009. szept. 21. 11:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

Lány vagyok, de nem telik el úgy nap, hogy ha megyek a buszra, vagy iskolába megyek épp, akkor a szembejövő fiatalember ne nyúlna oda le megigazítani.

Régebben mindig fura szemekkel néztem őket, de ma már fel sem tűnik, ha odanyúlnak.

2009. szept. 21. 11:52
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Jobb gyorsan eligazítani, mind azzal parázni, hogy ki veszi észre... :)
2009. szept. 21. 11:54
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Egyszerűen megigazítom. Nincs abban semmi szégyellnivaló.
2009. szept. 21. 11:54
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Én nem csinálok belőle nagy gondot, benyúlok a zsebembe és helyrerakom :)) Vagy van amikor élesbe kell megfogni... az sem zavar megigazítom és kész. Engem az érdekelne, hogy a lányoknak nemkell megigazítaniuk a cicit? Az mégiscsak feltűnőbb nem? :)
2009. szept. 21. 11:55
 5/17 A kérdező kommentje:
nemtom, én ilyen szempontból akkor a szégyenlősebb kategóriába tartozom. :D
2009. szept. 21. 11:55
 6/17 anonim ***** válasza:
97%
11:55: mit kéne igazítani a cicin?:)nem csúszik el jobbra meg balra, meg nem áll fel:)
2009. szept. 21. 12:04
 7/17 anonim ***** válasza:
98%

Gyorsan :)

Ha kényelmetlenül feszengő arccal meg egy dudorral a gatyádon mész tovább az első ijedősebb szembejövő kislány pofán fúj paprikasprével.

2009. szept. 21. 12:17
 8/17 anonim ***** válasza:
96%

Nincs ezen mit szégyellni. Az lenne a szégyen, ha nem állna fel. Meg úgysem figyelgeti senki az embert, hogy mit igazgat. Egy diszkrét gyors mozdulat, és kész.

(a lányoknál a melltartópánt szokott lecsúszni, stb. ők azt szokták igazgatni)

2009. szept. 21. 12:20
 9/17 anonim ***** válasza:
96%

Fogom megigazítom. Szerencsére én nem érzem nagyon kínosnak. Ha kell, esetleg elfordulok. (Nem magam miatt, hanem mert igyekszem tekintettel lenni másokra.)

Ui.: És az orromat is túrom, ha senki nem lát! :D

2009. szept. 21. 13:44
 10/17 anonim ***** válasza:
93%
13:44 én is :D
2009. szept. 21. 14:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!