Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok meg, hogyha nyilvános helyen (pl. buszon) feláll a szerszám és meg kellene igazítani mert kényelmetlen?
Lány vagyok, de nem telik el úgy nap, hogy ha megyek a buszra, vagy iskolába megyek épp, akkor a szembejövő fiatalember ne nyúlna oda le megigazítani.
Régebben mindig fura szemekkel néztem őket, de ma már fel sem tűnik, ha odanyúlnak.
Gyorsan :)
Ha kényelmetlenül feszengő arccal meg egy dudorral a gatyádon mész tovább az első ijedősebb szembejövő kislány pofán fúj paprikasprével.
Nincs ezen mit szégyellni. Az lenne a szégyen, ha nem állna fel. Meg úgysem figyelgeti senki az embert, hogy mit igazgat. Egy diszkrét gyors mozdulat, és kész.
(a lányoknál a melltartópánt szokott lecsúszni, stb. ők azt szokták igazgatni)
Fogom megigazítom. Szerencsére én nem érzem nagyon kínosnak. Ha kell, esetleg elfordulok. (Nem magam miatt, hanem mert igyekszem tekintettel lenni másokra.)
Ui.: És az orromat is túrom, ha senki nem lát! :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!