Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok lány szereti, tetszik nekik, hogy ha, , qrvának" nézik őket?
Már megint egy okos kérdés:D
Basszus.
Kérdezd ,meg tölük.
Hányszor kell még leírni,hogy rengeteg női típus van,ki ilyen, ki olyan.
ez hülyeség,.. én is kihíwóan öltözöm.. és nem mindenki csak megdönteni akar.. amúgy pedig.. itt már mindenki qwa.. nemtől függetlenül
és a pasinak már tökmindegy kit dugnak meg.. ha a pasi azt karaja, akkor minden nőtől azt akarja, amíg emberére nem talál, de az biztos nem egy szürke egérke lesz, akit Te szeretnél
szerintem ilyen műnyávogás féle.
ezt úgy értem h pl. az egyik osztálytársamnak olyan felsője volt, amiből majd kiesett a melle, persze az egyik srác megbámulta. erre a csaj jó hangosan megszólalt, h: hééé ne bámuld már a mellemet, halloooood?
amin tisztán érződött, h ezzel azt akarta elérni, h innentől kezdve mindenki az ő mellét csodálja
ez is ilyesmi lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!