Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátomnak több önbizalma legyen?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátomat, és szeretnék segíteni neki. Nagyon kövér volt sokáig, és bár sokat leadott, a bőre megereszkedett, így hiába fogyott, sok helyen nem látszik meg rajta, a mellei például majdnem akkorák mint egy nőnek. A szexben is zavarja a megnyúlott bőr, mert néhány póznál, rálóg a péniszére is, így "kisebb lesz", az amúgy átlagos hosszúságú pénisze. Emellett nagyon bántja, hogy testes (igazi maci alkata van), és hogy szőrös. Nekem viszont tetszik. Örülök neki, hogy nagydarab, mert hihetetlenül jó érzés odabújni hozzá, a szőr sem zavar, mert legalább érzem, hogy igazi férfi. Az ágyban pedig attól függetlenül, hogy nem nagy a pénisze, nagyon jól teljesít. Tehát nem kellene, hogy önbizalomhiánya legyen, mégis az van. Akárhova megyünk, fél óráig készülődik, meg huzogatja be a hasát, próbálgatja a felsőit, hogy hátha nem látszik majd olyan nagynak, meg mindig kérdezgeti, hogy ugye nem fogom elhagyni azért, mert nem olyan, mint a mai fiatalok nagy többsége. De én soha nem hagynám el ezért, mert nekem így tetszik. Imádom minden porcikáját. Azonkívül, hogy ezt sokszor elmondom neki, tehetek még mást is? Vagy ha elégszer hallja, akkor majd elhiszi, hogy tényleg jó úgy, ahogy van?
2009. szept. 20. 21:24
 1/3 kolosszus22 ***** válasza:

Szerintem elhiszi neked és biztosan érzi, hogy szereted tetőtől talpig, inkább mások miatt zavarhatja a dolog. Ezt igazából magában kell lerendeznie, el kell fogadnia önmagát. Te már őszintén kinyilvánítottad iránta az érzelmeidet, többet nem hinném, hogy tehetnél. Max megdícsérheted többször, hogy jól nézel ki stb.

22/F

2009. szept. 20. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:

majd idővel elfogadja,hogy neked ő igy jo ahogy van

csak mondogasd és mutasd ki továbbra is hogy igy tetszik neked

2009. szept. 21. 07:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne röhögd ki mindíg :D
2009. szept. 21. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!